PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Sabotage (2014) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Drama
Producator(i): Skip Woods, David Ayer
IMDB: 5.7
Regia: David Ayer
Actori: Arnold Schwarzenegger, Sam Worthington, Terrence Howard, Olivia Williams


loading...

După ce în scris și / sau regizat place de “Training Day”, “Times dure” și “Sfârșitul Watch,” David Ayer a mizat cererea sa ca fiind unul dintre Hollywood go-to baieti pentru salbatic neverosimil și inexplicabil sărbătorit saga care implică polițiști care sunt pe (sau cel puțin adiacent la) margine. Cu ultimele lucrarea sa, “Sabotage,” el sa separat de elementele recurente ale filmografia lui în două domenii cheie, oferindu telespectatorii o poveste care se concentrează pe agenții DEA, care sunt pe marginea și care este atât de absurdă încât nici o persoană normal ar putea, eventual, sărbători l ca altceva decât comedie accidentală. Acest lucru ar putea fi foarte bine film mai neverosimil singur joc la multiplex dumneavoastră în acest weekend și trebuie avut în vedere “, a spus Peabody & Sherman” este încă în presă.

Stele rege acțiune One-time Arnold Schwarzenegger ca Ioan “Breacher” Wharton, un hard-potabilă din Atlanta-agent două-fisted, DEA care, ca se deschide povestea, conduce un grup drojdia societății de colorat poreclit-agent, inclusiv “Monster” (Sam Worthington) “” Grinder “(Joe Manganiello),” Sugar “(Terrence Howard),” Neck “(Josh Holloway),” trepied “(Max Martini),” Smoke “(Marcu Schlegel) și” Lizzy “(Mirelle Enos) -Pe un raid de o casă sigură cartel care le folosesc ca o perdea de fum pentru furtul 10 milioane de dolari în bani de droguri pentru ei înșiși. Din păcate, atunci când merg pentru a prelua banii mai târziu, ei află că a dispărut și de a face lucrurile si mai rele, de mari-up-uri stiti cumva despre bani lipsă și le smulge din domeniul în timp ce încearcă să găsească suficiente dovezi concludente in Sabotage.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: