Romanii Au Talent (2016) Emisiune TV Online

Gen: Emisiune TV, Seriale
Juriu: Andra, Florin Calinescu, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu
An: 2016
Serie: Sezonul 6 2016

Romanii Au Talent (2016) SEZONUL 6 Online:


Romanii.Au.Talent.S06E12:

Romanii.Au.Talent.S06E11:

Romanii.Au.Talent.S06E10:

Romanii.Au.Talent.S06E09:

Romanii.Au.Talent.S06E08:

Romanii.Au.Talent.S06E07:

Romanii.Au.Talent.S06E06:

Romanii.Au.Talent.S06E05:

Romanii.Au.Talent.S06E04:

Romanii.Au.Talent.S06E03:

Romanii.Au.Talent.S06E02:

Romanii.Au.Talent.S06E01:

Andra “Iubirea schimba tot”

Despre Romanii Au Talent (2016)

Romanii au talent revine din 19 februarie cu un nou sezon al celui mai bun spectacol de televiziune, presarat cu talent autentic, multe surprize, momente unice, pline de tensiune, emotie si distractie la cote maxime.

Romanii au talent este un show dinamic, iar dinamismul este asigurat de fiecare data atat de talentele prezente pe scena, cat si de panelul de jurati. Mii de concurenti au demonstrat ca Romania nu duce lipsa de talente diverse, care pot surprinde si emotiona, iar sezonul nou se anunta a fi unul incendiar!

Dupa ce, timp de cateva luni, au strabatut tara in lung si-n lat pentru a gasi talentul autentic in toate formele sale, cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, impreuna cu Smiley si Pavel Bartos, sunt gata sa le aduca telespectatorilor un spectacol memorabil.

Cea de-a doua semifinala Romanii Au Talent (2016)

Romanii au urmarit aseara spectacolul extraordinar de la Romanii au talent, un show plin de culoare si creativitate si si-au ales urmatorii trei pretendenti la titlul de erou national.

Cea de-a doua semifinala LIVE a acestui sezon le-a adus telespectatorilor momente impresionante de beatbox, acrobatie, dans, standu-up comedy, dans la bara mobila, muzica de calitate, foarte multa emotie, pasiune si determinare. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, au fost bucurosi sa-i revada pe concurenti, carora le-au dat sfaturi utile sau i-au felicitat pentru evolutie, iar Smiley si Pavel Bartos i-au incurajat pe toti direct de pe scena talentului.

Tot aseara, in urma voturilor publicului si deciziei juratilor, Anisia Gafton, Nadia Budurusi si Florin Zgavrdici impreuna cu Constantin Bardan merg in finala si intra in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro. Juratii au ales si cel de-al doilea candidat la premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro – Anisia Gafton.

Cea de-a doua editie LIVE a show-ului le-a adus romanilor si doua surprize. Andra a cantat alaturi de trupa sa cel mai nou single, Iubirea schimba tot, iar fostii concurenti Romanii au talent, membrii trupei Concertino, au adus pe scena un moment complex de muzica si dans.

A doua semifinala Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 00:34, la nivel national, aproape 2.8 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:45, peste 4.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 16.7 puncte de rating si 42.7% share, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 3.9 puncte de rating si 10.1% share.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: