PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


RIPD (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, Comedie, SF
Producator(i): Peter M. Lenkov,David Dobkin ,Matt Manfredi
IMDB: 5.6
Regia: Robert Schwentke
Actori: Kevin Bacon, Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Mary-Louise Parker


loading...

Exista acel prostie moment amețitoare în “Men in Black” în cazul în care agentul guvernamental Tommy Lee Jones deadpans la partenerul său recrut Will Smith, “Ai nevoie de a învăța să se relaxeze … ia ceva bucurie în munca ta.” Se întâmplă să fie de conducere cu susul în jos pe acoperișul unui tunel la aproximativ 1.000 de mile pe oră în timp ce Smith sperie. E amuzant pentru că regizorul Barry Sonnenfeld, actorii săi, editorii săi și f lui / x oameni știau ceva despre calendarul de benzi desenate.

Robert Schwentke lui “RIPD”, care vrea să fie noul “Men in Black” -a pop elegant efecte speciale comedie-are groaznic de sincronizare, groaznic. Singurele Ceasurile exacte în această adaptare a benzi desenate Peter M. Lenkov sunt Jeff Bridges si Mary Louise Parker, care joacă polițiști morți lucrează în versiunea viața de apoi a unei secții de poliție. Ei au cotletul demne de un Howard Hawks screwball comedie, dar ei încearcă să dea culoare și fixați pentru a Hawks dialog nu ar fi fost prins regie mort.

Poduri si Parker sunt distractiv sa ma uit. Ea este un spin pe prim, birou sassy bruneta de reclame de asigurare Progressive. El este, în principiu strigoi Rooster Cogburn din “True Grit”, din nou, înclinându pălăria de cowboy la partea și minuni cu sprâncenele, păr facial, chefal al 19-lea și proteze prost-montaj. Există mai multe prim-planuri extreme de el în mijlocul un numar acțiune ridicol, plin de șobolani zbor părul gri, ochii frumos și incendiate, cu veselie, modul în care au fost atunci când a plutit sub fustele de Valkyrie bowling in “The Big Lebowski “. Imagini cu Jeff Bridges se bucură de el însuși sunt aproape suficiente pentru a face o lucrare film. “RIPD” face tot posibilul pentru a opri mort în piesele sale.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: