PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Riddick (2013) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF, Thriller
Producator(i): David Twohy, Jim Wheat
IMDB: 6,4
Regia: David Twohy
Actori: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff


loading...

“Riddick” este al treilea film din “Cronici de Riddick” saga David Twohy lui. Incepand cu anul 2000 a lui “Pitch Black”, și continuând cu anul 2004 a “Chronicles of Riddick”, publicul a urmat isprăvile Richard B. Riddick (Vin Diesel), haiduc, hoț, criminal, rege, și antierou. “Pitch Black” a fost o încă derivat mashup divertisment, sci-fi / groază că a purtat de R-evaluare cu mândrie. “Chronicles of Riddick” este seria “” Conan Distrugătorul, “un Tamer follow-up care a redus ratingul în speranța de a extinde publicului. Cred că ratingul PG-13 pe “Cronici” și plângerile ventilator care au însoțit aceasta sunt singurele motive pe care le avem “Riddick”. Aceasta matura în liniște de-a doua tranșă sub covor și cere iertare de supracompensare pe haos gory.

Toate cele trei filme din seria închine caracterul, dar acesta, în special, are saliveze rulează în jos ambele părți ale ecranului. Privirea homoerotic este evidentă în fiecare cadru; se sincopele și solicită ca stii cat de mult de un tip rău Riddick este. Și-l îl iubește pentru asta. Peste și peste, în scenă după scenă, puteți auzi camera Twohy lui oftând ca cel mai mare fan Riddick în creație. Acest lucru este în nici un caz o critică. Nivelul absurd de Riddick iubire este caracteristică mai distractiv a filmului, chiar dacă nu vrei să țipi în “Ia o cameră!”

Ca Riddick, Vin Diesel foloseste lui “Iron gigant” voce și o pereche de lentile de contact stralucitoare care îi permit să vadă în întuneric. Deschide narațiune lui “Riddick”. “Am fost aici înainte,” ne spune el, referindu-se la terenul periculos în care el a fost trădat și a plecat pentru morți. Creditele de deschidere nu sunt pe jumătate înaintea Riddick realizează primul său bucată de badassery: El strangulează una dintre creaturile-mananca carne care locuiesc planeta. Înainte de credite de închidere, vom fi introdus în mai multe monstri decât Riddick poate îneca.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: