PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Resident Evil: The Final Chapter (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Ali Larter, Ruby Rose
An: 2016
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 7.1Sinopsis Resident Evil: The Final Chapter

Se pregăteşte lansarea ultimului capitol, a celei mai de succes franchise de film, inspirată după un joc video, care a adunat peste un miliard de dolari până în prezent, bazat pe super-populara serie de jocuri video a celor de la Capcom .

Acţiunea se petrece imediat după avenimentele din Răsplata, Alice (Milla Jovovich) este unica supravieţuitoare. A ceea ce trebuia să fie ultima bătălie a umanităţii împotriva celor care nu au rămas morţi. Acum, ea trebuie să se întoarcă acolo unde a început coşmarul – Stupul din Raccoon City, locul unde Corporaţia Umbrella îşi strânge forţele pentru lovitura de graţie împotriva supravieţuitorilor apocalipsei.


loading...


Trailer Resident Evil: The Final Chapter


Review Resident Evil: The Final Chapter

Iar judecând după primul trailer, se pare că ultimul film al francizei, este în mod clar plin de acţiune. Paul W.S. Anderson mizează foarte mult pe aceleaşi cadre uimitoare din filmele anterioare. Cât şi pe cele de acţiune stilizată. Din moment ce publicul este încă interesat de acest gen de filme. Tot ceea ce vom vedea în Resident Evil: The Final Chapter, are sens.

Acțiunea din ultimul film al francizei, pare să fie cuvântul de ordine şi suntem siguri că fanii se vor bucura cel mai mult. Resident Evil este cea mai de succes ecranizare a unei francize de jocuri video de până în prezent. Si a avut încasări de peste 914 milioane dolari în întreaga lume, pe parcursul a cinci filme. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă Capitolul Final poate trimite franciza pe o notă mai înaltă.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: