PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Resident Evil (2002) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Resident Evil Experiment fatal
Regia: Paul W.S. Anderson
Actori: Ryan McCluskey, Michelle Rodriguez, James Purefoy, Milla Jovovich, Colin Salmon
Anul: 2002
Gen: Actiune, Groaza, SF
Durata: 100 minute
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Trailer Resident Evil


Review Resident Evil

După cum este deja cunoscut, filmul a fost realizat după unul dintre cele mai populare jocuri video, scos pe piață în 1996. Alice (Milla Jovovich) și Rain (Michelle Rodriguez) sunt conducătoarele unui comando care trebuie să pătrundă în “stup” – un uriaș laborator genetic. Laboratorul aparține unei puternice organizații, cunoscută sub numele de Umbrella. În acest laborator un virus mortal a scăpat de sub control, transformând întregul personal în “morți-vii”. Aceștia sunt cei care au comis o serie de crime înspăimântătoare.
Comando-ul are exact trei ore la dispoziție pentru a opri super-computerul laboratorului și pentru a stopa accesul acestui virus pe Pământ.

Premise: Filmul se bazează pe unul dintre cele mai populare jocuri video despre o uriașă casă contaminată cu zombie și alți monștri. Există, de asemenea, o serie de cărți, care au ca subiect aceste jocuri, prima dintre ele fiind The Umbrella Conspiracy.

Premisele jocului: O echipă specială – S.T.A.R.S. investighează o serie de crime care s-au petrecut în pădurile de lângă orașul Raccoon. Aici găsesc un institut părăsit, care este infestat cu zombie și alte creaturi mounstroase. Pot să oprească răul să se extindă în lume sau își vor pierde chiar ei viața?

Producția: Filmările au început în luna martie 2001, având drept locații Londra, Berlin și alte locuri din Europa, cu un buget de 40 milioane dolari. Filmările s-au terminat la sfârșitul lunii mai 2001. Oficial filmul a fost lansat pe 15 martie 2002.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: