PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Regatul maimutelor – Monkey Kingdom (2015) film online subtitrat

Regia: Mark Linfield, Alastair Fothergill
Actori: Tina Fey
Anul: 2015
Gen: Documentar
IMDB: 7.3

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!


loading...

Iată cum bine a câștigat cel mai recent documentar Disneynature “Regatul maimutelor” este: Acesta dispune de alegerea evidentă a temei din 1960 serialul de televiziune “The Monkees” la început, dar în loc de gemând sau material ochii (ca ar trebui), tu ‘ll, probabil, găsi singur cu un zâmbet mare, nătărău răspândirea pe fata ta.

Asta pentru ca imaginile care însoțește mai degrabă on-the-nas alegerea cântec sunt de maimute macac incredibil de adorabil fac ceea ce fac cel mai bine: de funcționare și sărituri, flailing și se azvârlire cu exuberanta abundenta. Fuzzy-părul, cu ochii larg și infinit expresive, ele sunt o bucurie de a privi. Si ajungem placerea de a le urmări cum se duc despre poznele lor de zi cu zi și activități prin fel de frumos clare cinematografiei, intim am ajuns să ne așteptăm de la această serie.

Doar despre fiecare an în jurul valorii de Ziua Pământului, Disney a lansat o, documentar educativ de familie, prin filiala sa Disneynature. Acestea dispun de obicei, efecte vizuale uimitoare, unele momente de pericol și, de multe ori, unele prea anthropomorphosis cloying. Cele mai vechi intrări, din 2007 “Earth” și din 2010 “Oceans”, au fost exemple palpitante ale puterii ochi-de deschidere acest tip de film poate oferi. Mai recent, “Bears” animale prezentate “Africa Cats” și anul trecut 2011 de care primesc numele de pluș și povești spate și povestiri dragute, structurate.

“Regatul maimutelor”, regizat de veterani din seria Mark Linfield și Alastair Fothergill, un echilibru frumos între aceste două instincte. Esti probabil să râzi și să învețe în egală măsură, și așa va cei mici.

Eroina ei este Maya, o viață macac maimuta lowborn într-o junglă în Sri Lanka. În structura socială rigidă acestei comunități “Regatul maimutelor”, a Maya trebuie să locuiască pe pământ, căutând resturi și se luptă pentru a supraviețui, în timp ce masculul alfa, Raja, și un trio de femei cu fața roșie cunoscut sub numele de Norma Sisterhood din cele mai mari copacilor și sărbătoare pe mai alese fructe. Ea miri Raja și servește ca o structură de joacă pentru copii surori “. Acesta este modul în care aceasta a fost întotdeauna. Acesta este modul în care aceasta va fi întotdeauna.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: