PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Red Oaks (2014) SERIAL Online Subtitrat

Regia: Joe Gangemi, Gregory Jacobs
Actori: Craig Roberts, Ennis Esmer, Oliver Cooper
Anul: 2014
Gen: Comedie, Seriale
IMDB: 7.8

SEZONUL 1:


Red.Oaks.S01E01

Red.Oaks.S01E02

Red.Oaks.S01E03


loading...

Red.Oaks.S01E04

Red.Oaks.S01E05

Red.Oaks.S01E06

Red.Oaks.S01E07

Red.Oaks.S01E08

Red.Oaks.S01E09

Red.Oaks.S01E10

ABC a lovit miercuri comedia The Goldbergs este alimentat de o foarte generală și cuprinzătoare nostalgie pentru anii 1980. Este vorba despre nume-dropping cultura pop, politica și tehnologia care a făcut deceniu amuzant sau minunat sau groaznic in Red Oaks.

10-a avut premiera episod sezon în primul rând în întregime vineri (09 octombrie), Amazon Red Oaks este stabilit în 1980 și are dragoste amplu pentru Înapoi la mașinile sport de epocă Viitor și Walkmen și, dar mai mult decât a onora doar o selecție de decade- referințe specifice, Red Oaks isi are inima nostalgie pentru nostalgie în sine. Așa că, în timp ce comedia country club este inspirat doubtlessly de Caddyshack, este mult mai mult o bucată perioadă de emula acele 1980 cu spatele în căutarea comedii care se reflecții asupra ori ar fi mai simple din anii trecuți au fost, lucruri cum ar fi The Flamingo Kid, dar, de asemenea, anii Porky, Losin “Este si multe altele.

Pentru povestitori astăzi, mai simple Telefoanele de pre-celule din Red Oaks, de pre-Internet, pre-9/11 zile de la începutul anilor 1980 sunt la fel de îndepărtat ca pre-Vietnam, pre Kennedy asasinat, pre-Civil zile Drepturile de mișcare a anilor 1950 și începutul anilor 1960 au fost în anii 1980 – și pot fi folosite pentru reflecții similare pe inocența relativă a creșterii, pentru același ca și-l-mereu a fost meditații de clasa, sex si dragoste.

Roșu Oaks este, de asemenea, nostalgic pentru genul de povești pe care in Red Oaks, în general, s-au spus într-o formă de film, deci este uneori un pic dezamăgitoare, care, cu cinci ore pentru a spune venirea lor-de-vârstă poveste, creatorii Joe Gangemi și Gregory Jacobs încă probleme de service toate caracterele lor și justificarea arcului lor foarte convențional. Dar afecțiunea pentru genul și pentru perioada de încă transporta zi.

Unul dintre cele mai bune primit din Amazon august 2014 piloți, Red Oaks dispune de Craig Roberts, David, un student de colegiu se confruntă cu o vară de formare care lucrează ca instructor de tenis la un club ritzy țară New Jersey, în 1985. David este pe cale să fie intimidat și instruit de către presedintele clubului (Paul Reiser), prieten cu clubul turc pro Nash (Ennis Esmer) și trase între afecțiunea pentru prietena de mult timp și entuziast legwarmer Karen (Gage Golightly) și de misterioasă fată bogată Skye (Alexandra Socha). Între timp, părinții din clasa de mijloc a lui David (Richard Kind si Jennifer Grey) trec prin schimbări ei înșiși, deoarece acestea se confruntă cu vârsta medie și adevăruri despre mortalitate și sexualitate.

Gangemi si Jacobs s-au îndepărtat o mulțime de extreme care fac Flamingo Kid in Red Oaks, cu guler albastru copil Matt Dillon sfâșiat între figuri tată polarizate jucat de Hector Elizondo si Richard Crenna, atât de puternic. David nu este guler albastru, el doar îndreaptă spre o carieră în contabilitate, mai degrabă decât finanțe, deci mai degrabă decât o alegere între bogăție invariabil coruptă și invariabil sărăcia sare-de-pământ, nu există un conflict minore. El nu e sfâșiat între nimic, așa că alegerile sale au mize mici din Red Oaks. Același lucru este valabil și cu opțiunile sale romantice, în cazul în care chiar și cu 10 episoade pentru a lucra cu, Karen este un caracter bland si categoric Skye este un personaj superficial dinamic.

Show-ul este presărat cu personaje care par interesante din Red Oaks, dar servesc nici un scop. De ce exprimate Gina Gershon ca sotia personajului lui Reiser, dacă nu o să-i folosească? Și este plin de personaje bune ale căror relații sunt menționate, dar rareori se arată. Burnout valet Wheeler (Oliver Cooper) si neobținut salvamar zeita Misty (Alexandra Turshen) au un flirt dragut, dar oamenii tot vorbește despre Oliver și David ca cei mai buni prieteni atunci când interacționează foarte rar, și se întâmplă ca asta este o dinamică pe care David într-adevăr dor aici. Dar poate că acestea sunt lucruri pe care un al doilea sezon ar aborda?

În sensul primului sezon, Red Oaks funcționează în mare parte pentru că, chiar dacă actorul galez Roberts nu este de a face ceva asemanator cu un Jersey (sau chiar american) accent, el este un plumb perfectă Everyman, cu mai mult de un dram de Young Dustin Hoffman stil befuddlement. Poveste de dragoste pe care ar trebui sa fie coloana vertebrala a show-câștigurile niciodată cu adevărat de căldură, dar variat Roberts interacțiune “cu Reiser, Esmer și Kind păstrează spectacolul merge. Esmer este deosebit de valoros, deoarece actorul canadian turc-născut este capabil să meargă comedically larg într-un mod care permite celorlalți actori din jurul lui să rămână la pământ in Red Oaks, dar rămân amuzant, o capacitate pe care mustață sportiv Josh Meyers umple de asemenea. Reiser, adăugând un întuneric condimente pic la imperioasă Getty și el oferă, de asemenea, o cravată tematică valoroasă la diner, probabil, cel mai bun dintre cei pe spate cu aspect 1980 comedii. Și fel, întotdeauna atât de valoros în film și televiziune camee sau locul de muncă de oaspeți, este cel mai bun el a fost de la un om serios, un memento că la fel de bun ca el este la comedie, el este, poate, chiar mai bine atunci când el are o parte destul de mare pentru a adăuga dramatice nuanţă.

Un fel și Roberts sunt ambele deosebit de bun în standout al șaptelea episod al sezonului, intitulat “Red Oaks”, care este o potrivire cinstit-to-Dumnezeu, o jumătate de oră Amy Heckerling-regizat de capricios în venă de vice-versa, cum ar fi Tatăl Ca Fiu și Freaky vineri. În cazul în care extinderea în lungime de film de la TV nu adaugă întotdeauna mai mare profunzime, oferă oportunități pentru zborurile de fantezie, cum ar fi “Swap Body” sau episodul afânat omagiu lui Scorsese “After Hours”.

Red Oaks devine atât de mult de aspectul și se simt și ritmuri ale filmelor este emularea dreapta și că are o mulțime de a face cu aportul de directori care au legături personale cu decada si povestirile sale – cum ar fi Heckerling – și adepții nostalgie colegi, cum ar fi Dick Helmer Andrew Fleming și David Gordon Green. Iar anumite auteurists vor fi pozitiv ametitoare de remarcat faptul că Hal Hartley direcționează al cincilea episod al sezonului, care include cele mai bune de lucru Jennifer Grey, deși ar fi o adevărată provocare pentru a pune degetul pe orice Hartley pasă despre episodul fin.

Creatorii Red Oaks de stejar rosu sunt pe o lungime de undă, care, probabil, ajută să fii pe tine dacă ai de gând să îmbrățișeze această celebrare două niveluri de nostalgie. Fiind pe această lungime de undă de la distrage atenția, dar nu iartă personajele feminine subțiri, ștergerea deosebirilor de clasă și ștergerea de rasă de conversație. Și dacă sunteți sovaitor după câteva episoade, abordarea chef Amazon vă permite să săriți înainte să “Swap Body”, care îți promit că este în valoare de probleme.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: