PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Recuperatorii – Repo Men (2010) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, SF
Producator(i): Eric Garcia, Garrett Lerner
IMDB: 6,3
Regia: Miguel Sapochnik
Actori: Jude Law, Forest Whitaker, Alice Braga


loading...

“Recuperatorii” face mai puternic caz posibil sci-fi pentru asistenta medicala universal. Într-o lume a viitorului apropiat, în cazul în care încă mai conduc mașini actuale, o corporatie gigant numit Uniunea vă va oferi cu o inimă umană, rinichi, ficat sau alte organe. Să presupunem că un pancreas vă costă, oh, spune $ 312.000. Nu, nu este acoperit de asigurare, dar tipul de vânzări spune: “Sunteți datori față de tine si familia ta.” Pentru un tip care are nevoie de un pancreas, acesta este un argument elocvent. Ratele dobânzilor sunt în jur de 19 la suta.

Acum să spunem că nu se poate face plățile in Recuperatorii. Dacă se încadrează în spatele mai mult de trei luni, ei trimit în jurul valorii de un om care te Repo șutează cu un pistol asomarea, felii deschide corpul tau, ajunge și repossesses organul. Pentru a fi sigur, el pune pe mănuși de latex prima. Nu cred arma te omoară, dar după ce vă lăsați pe podea, cu o lipsă de organe, prognosticul este slabă.

Să spunem că ești conștient în timpul unei astfel de proceduri. Ar durea? Pariezi. La un moment dat in film Recuperatorii, eroii noștri Remy și Beth (Jude Law și Alice Braga) decide singura modalitate de a păcăli computerul companiei este de a se reintre în posesia. El are o inima donator, și, ca de Beth, inima ei este propria ei, dar este înconjurat de organe oaspeți. Ei nu, de fapt sculpteze se deschide și scoateți organele. Nu, că ar fi fatal. Dar ei trebuie să ajungă la interior reciproc cu un scanner de coduri de bare și scanați-le în. Ca Remy sculptează în piept cu un cuțit mare vechi, Ar trebui sa văzut cum își strânge pumnul și modul în care el crupe dinții. El gândește, aș vrea să am opțiunea publică.

Nu știu dacă factorii de decizie din acest film Recuperatorii se dorește a fi o comedie. Un public previzualizare a considerat cu tăcere politicos, și a plecat la teatru într-o manieră ordonată. Există urmăriri și schimburi de focuri, desigur, și o coloană sonoră standard de thriller surescitat, cu percuție tip baterea pe chimvale și o mare tambur bas. Chiar și atunci, te întrebi.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: