PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Rău necesar – Hitman (2007) film online subtitrat

Regia: Xavier Gens
Actori: Olga Kurylenko, Michael Offei, Abdou Sagna, Ilya Nikitenko, Ulrich Thomsen
Anul: 2007
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 89 minute
IMDB: 6.2/10 din 90599 voturi


loading...

Acest lucru poate fi doar modul meu de gândire ciudate, dar dacă ai vrut să se mute prin lume ca un om invizibil hit responsabile pentru mai mult de 100 de asasinate de pe șase continente, ai rade capul pentru a descoperi codul de bare tatuat pe spatele tău craniu? Da, nu mă, nici. Dar agentul 47 are mare succes cu acest deghizare in “Hitman”, care este un film mai bun decât am crezut că ar putea fi in Rău necesar.
Agentul 47 (Timothy Olyphant) nu are nume pentru că el a fost crescut ca un orfan de la naștere de o organizație umbră numit agenției, care este “cunoscut de toate guvernele” și efectuează asasinate pentru închiriere. El a fost instruit în toate abilitățile de ucidere și nici unul dintre cele umane, care este motivul pentru care tanara Nika (Olga Kurylenko) este o provocare pentru el. Rău necesar: O prostituată a avut loc în sclavie de către fratele cu droguri a președintelui rus, ea îl urmează, îl ascultă, se oferă să-l și, deși el rămâne distant, 47 nu poate rămâne indiferentă.
Agentul 47 este în Rusia pe un loc de muncă: asasina Belicoff (Ulrich Thomsen), președintele. Acest crede el. Cu toate acestea, Belicoff apare în public aproape imediat după lovitura, viu și vorbind. Cum sa întâmplat asta? Rău necesar: Un agent Interpol nume Mike (Dougray Scott) este la fel de nedumerit: “. Omul meu nu ratați”
Cum se întâmplă nu e treaba mea să-ți spun, dar eu va spun ca agentul 47 este trădat de către agenție și se trezește urmărit atât Interpol și poliția secretă rusă. Ca el și Nika se mute de la St. Petersburg la Moscova, este o trage-out după altul, scapă aproape, îndrăznind salturi în gol, capcane high-tech, și așa mai departe.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website