PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Rambo 3 (1988) film online subtitrat

Regia: Peter MacDonald
Actori: Sylvester Stallone, Alon Aboutboul, Kurtwood Smith, Marcus Gilbert, Sasson Gabai
Anul: 1988
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 102 minute
IMDB: 5.4/10 din 53661 voturi


loading...

În 1988, colonelul Sam Trautman vizitează vechiul său prieten și aliat John Rambo în Thailanda. El explică faptul că el este de a pune împreună o echipă de mercenari pentru o misiune de aprovizionare sponsorizat de CIA în numele luptători anti-sovietice din Afganistan. În ciuda faptului că fotografiile prezentate de civili care suferă în mâinile armatei sovietice, Rambo 3 refuză să se alăture, așa cum este obosit de luptă. Trautman continuă oricum și este o ambuscadă de către forțele inamice în apropierea frontierei, care rezultă în toate oamenii lui a fi ucis. Trautman este capturat și trimis la o bază de munte mare pentru a fi interogat de Sovietică colonelul Zaysen (Marc de Jonge) și sluga lui Kourov.
Oficial Ambasada Robert Griggs (Kurtwood Smith) informează Rambo 3 de captare Trautman, dar refuză să aprobe o misiune de salvare, de teama de a atrage Statele Unite în război. Conștient de faptul că Trautman va muri în caz contrar, Rambo ajunge permisiunea de a efectua o salvare solo, cu condiția ca el va fi dezavuate în caz de captură sau de deces. Rambo 3 zboară imediat la Peshawar, Pakistan, în cazul în care intenționează să-i convingă arme dealer Mousa Ghani (Sasson Gabai) să-l aducă la Khost, orașul cel mai apropiat de baza sovietic unde Trautman este ținut captiv.
Mujahideen în sat, condus de căpetenie Masoud, ezita pentru a ajuta la Rambo gratuit Trautman. Între timp, un informator sovietic în serviciul Ghani lui informează ruși, care trimit două elicoptere de atac pentru a distruge sat. Deși Rambo 3 reușește să distrugă una dintre ele cu o turelă, rebelii refuză să-l ajute mai departe. Ajutată doar de Mousa și un băiat pe nume Hamid, Rambo ataca baza si cauzeaza daune semnificative înainte de a fi forțat să se retragă. Cu ambele aliații săi răniți, Rambo 3 le trimite departe înainte de a relua infiltrare lui.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website