PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Rambo 2 (1985) film online subtitrat

Regia: George P. Cosmatos
Actori: Martin Kove, Charles Napier, Dana Lee, George Cheung, Steven Berkoff
Anul: 1985
Gen: Thriller, Aventura, Actiune
Durata: 96 minute
IMDB: 6.2/10 din 70213 voturi


loading...

Un an în sentința, fostul comando John Rambo 2 este vizitat de vechiul său comandant, colonelul Sam Trautman. Cu războiul din Vietnam de lichidare în jos, publicul a devenit tot mai preocupat de peste știri că un mic grup de prizonieri americani au fost lăsate în custodie inamic. Să împace cererile lor de acțiune, guvernul SUA a autorizat o misiune de infiltrare solo pentru a confirma rapoartele. Ca unul dintre doar trei oameni potrivite pentru astfel de lucrări, Rambo 2 acceptă să efectueze operațiunea în schimbul unei iertare. El este luat pentru a satisface Marshal Murdock, un birocrat condescendentă responsabil de supravegherea proiectului. Rambo 2 este parțial repus în armată și a spus că el este doar de a fotografia, nu de salvare a prizonierilor, și că nu este de a se angaja personal inamice.
În timpul introducerii sale, parașuta Rambo 2 devine încurcat și pauze, făcându-l să-și piardă majoritatea echipamentelor sale, cu excepția pentru cuțite și săgețile lui. El se întâlnește de contact sa atribuit un agent de informații tânăr pe nume Co-Bao, care se ocupă de o trupa pirat locală să le ia în susul râului. Ajunge în tabără, Rambo a încercat una dintre prizonieri fi torturat și îl salvează împotriva ordinelor. În timpul de evacuare, în care sunt descoperite de trupele vietnameze și atacat. Când o canoniera reușește să recupereze, pirații îi trădează de frică. Rambo 2 devine POW și co-Bao de siguranță, distruge barca cu un RPG-7, si ucide pirații. Când Rambo solicită extracție, elicopterul este obligată să avorteze de Murdock, care susține Rambo 2 a încălcat ordinele.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: