PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Rambo (1982) film online subtitrat

Regia: Ted Kotcheff
Actori: Alf Humphreys, Brian Dennehy, Sylvester Stallone, Chris Mulkey, Bill McKinney
Anul: 1982
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 93 minute
IMDB: 7.6/10 din 105160 voturi


loading...

John Rambo (Sylvester Stallone) este un fost membru al unei unități de comando de elită, care a servit în războiul din Vietnam și a primit Medalia de Onoare pentru serviciile sale. În decembrie 1981, șapte ani după ce a fost externat, el află că unul dintre vechii săi camarazi, sergentul Delmar Berry, a murit de cancer ca urmare a expunerii Agent Orange in timpul razboiului. Rambo își dă seama că el este acum ultimul membru viu al unității sale, deși acest lucru nu este dezvăluit imediat. Înnebunită de durere, Rambo rătăcește în orășelul Hope, Washington. El este interceptată de Sheriff Will Teasle (Brian Dennehy), care-i un pacoste nedorit consideră. Când Rambo solicită traseu la un restaurant, Teasle l escorte din oraș și îi spune să nu se întoarcă. Rambo face acest lucru, oricum, asa ca Teasle l arestează sub acuzația de vagabondaj, rezistente arestare, și care au un cuțit ascuns.
Condusă de șef adjunct sadic Art Galt (Jack Starrett), ofițerii Teasle lui umili și abuz Rambo, amintindu-i de tortura a îndurat ca un prizonier de război. Atunci când încearcă să se usuce-rade-l cu un aparat de ras, Rambo fixează, le ataca, și fuge în pădure. Un Teasle furios organizeaza o cautare partid complet cu arme automate, câini, și un elicopter pentru a-l recupereze. În timpul percheziției, Galt încercat Rambo și stațiuni de forță letală în ciuda ordinelor, încercând să becațina Rambo din elicopter. Rambo aruncă o piatră în auto-apărare, cauzând Galt să scadă la moartea sa.
Rambo încearcă să se predea, dar poliția focul deschis și l urmeze într-o zonă împădurită. Utilizand abilitățile sale, Rambo dezactivează deputații non-letal, unul câte unul, până când numai Teasle este lăsat. Care deține un cuțit în gât lui, Rambo amenință să-l omoare, dacă el continuă căutare.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website