PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Profetul – The Prophet (2014) Film Online Subtitrat

Regia: Tomm Moore, Roger Allers
Actori: Salma Hayek, Quvenzhané Wallis, Liam Neeson, John Krasinski, Frank Langella
Anul: 2014
Gen: Animatia, Drama
Durata: 84 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea


loading...

The Prophet este produs de Salma Hayek şi regizat de Roger Allers, şi a adus laolaltă nouă dintre cei mai apreciaţi animatori din lume pentru a realiza episoade inspirate de “Profetul” cunoscutului Kahlil Gibran.

Una dintre surprizele plăcute ale mai TIFF 2014 The Prophet, Khalil Gibran lui Profetul combină meditațiile asupra vieții cu efecte vizuale incredibile. Un proiect pasiune de la producator Salma Hayek, filmul adaptează poezia de artist libanez, poet, scriitor și Khalil Gibran într-o serie de viniete similare Fantasia lui Disney. Cu munca de voce de Liam Neeson, Quvenzhané Wallis, și Hayek, Profetul – The Prophet, este ea însăși ridică să fie mai mult decât poezie, efort țesut împreună de artă și cuvinte împreună. Secretul la adaptarea este că poeziile sunt piese de o narațiune mai mare. După moartea tatălui ei, Almitra (Wallis) a refuzat să vorbească, care este doar unul dintre multe probleme ei. Pare prea aventuros pentru binele ei, frecvent obtinerea în necazuri și de a face cetățenii din satul ei a place. Mama ei, Kamila (Hayek), nu numai pentru a-mi cer scuze pentru abateri fiicei sale, dar creșterea copilului pe cont propriu a fost o provocare pentru a spune cel mai puțin.

Kamila este responsabil a unui deținut politic numit Mustafa (Neeson). Mustafa a fost închis de ani de zile, deși pentru exact ceea ce nu se face imediat aparent. Arta si poemele sale sunt cu siguranță inspirație, lăsând cei din jurul lui în venerație de darurile sale. El este în cele din urmă va fi lansat și sa întors acasă. De-a lungul călătoriei sale prin oraș, el este frecvent oprit pentru a oferi cuvinte și acest lucru este în cazul în care povestea tranzitia în poemele din Khalil Gibran. Mustafa pare universal iubit de oamenii din sat, atât de mult încât guvernul ar putea fi îngrijorat de puterea cuvintelor sale au. Fiecare dintre poeziile adaptate (de la “naștere și de lucru” la “Căsătoria și moarte”), au fost direcționate către diferite animatori din The Prophet, inclusiv Michal Socha, Joan Gratz, Nina Paley, Joann Sfar, Tomm Moore, Bill Plympton, Mohammed Saeed Harib, și Paul & Gaetan Brizzi. Fiecare poem are propriul stil unic, având în vedere diverse medii artistice directorii provin. Câteva dintre ele sunt dotate cu narațiunea din Neeson, în timp ce altele sunt presărate cu Yo-Yo Ma solo violoncel. Două segmente dispun de contribuții melodie din cantareata irlandeza-folk Damien Rice și Glen Hansard (o dată).

În centrul său, profetul se prezintă ca un film The Prophet pentru copii. În afara de poeme de viață afirmând grele, copiii vor asocia probabil cu cele mai multe cu Almitra. Almitra crește cu siguranță de-a lungul poveștii, fiind influențată de cuvintele Mustafa. Există și alte personaje pline de umor implicate, inclusiv prietenul ei pescăruș și garda de securitate ciudat Halim (John Krasinski). Altele decât că, deși, la punctul în filme online The Prophet de intrare pentru copii este destul de abrupt. Copiii se vor confrunta cu siguranta diferite trasee Khalil Gibran vorbește pe, dar mult mai în viața lor. Meditațiile pe viață și moarte ar putea fi un pic descurajatoare pentru ei de a conceptualiza. Să sperăm că, filmul va fi capabil să crească cu publicul o inspiră. Pentru mulțimea mai în vârstă, Profetul este cu siguranță un tratament. Pentru cei nefamiliarizati cu activitatea Gibran, se va deschide, sperăm ochii la unele scris incredibile. Pasajul pe căsătoria încurajează cuplurile pentru a găsi dragostea acolo, dar, de asemenea pentru a oferi reciproc destul loc să crească. În timp ce trecerea de la lucru explică faptul că suntem una cu pământul, când lucram. În funcție de cât de mult fiecare viewer ia aceste cuvinte la inimă va dicta cu siguranță cât de bine funcționează film The Prophet. De asemenea, nu toate secvențele sunt create în mod egal, astfel încât, probabil, animație din spatele uneia dintre pasaje mai captivante nu va alinia neapărat.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: