PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Predestination (2014) film online subtitrat

Gen: Drama, Mister, SF
Producator(i): Michael Spierig, Peter Spierig
IMDB: 7.4
Regia: Michael Spierig , Peter Spierig
Actori: Sarah Snook, Noah Taylor, Ethan Hawke, Elise Jansen, Christopher Kirby


loading...

Mintea role la gândul de a încerca pentru a revizui “Predestination”. Nu că este rău, tine minte-de fapt, ea este într-adevăr, foarte impresionant și bine în valoare de aventura pentru a gasi ciuda vremii ianuarie crummy (cele în locuri special necumpătate va fi eliberat pentru a găsi că este pe VOD, de asemenea) – ci pentru că aceasta este una dintre acele filme care este atât de plin de răsturnări de situație, se transformă și evoluții neașteptate că, chiar și discuția complot mai oblic amenință să rătăcească în teritoriul spoiler temut. Apoi, din nou, eu recunosc că am știut destul de mult tot ceea ce se va întâmpla în gând multumita lui familiaritatea mea cu materia primă, Robert Heinlein a sărbătorit 1,959 scurt povestea “-Toate Tu Zombies-,” și încă trezit bătut de către uimitor sa traducere eficientă din pagina pe ecran. Voi încerca să păstreze detaliile la minim, dar, crede-mă, cu atât mai puțin știi merge în, cu atât mai bine, mai ales având în vedere faptul că povestea oferte din nici o parte mică cu calatoria in timp (si toate paradoxurile prezenți) și că nu este nici măcar aproape de a fi aspectul cel mai neobișnuit.

După cum se dovedește, există lucruri cum ar fi agenți temporale, un grup de elita de oameni acuzați de călătorie prin timp, în scopul de a preveni crime oribile înainte ca acestea să apară. Ca se deschide filmul Predestination, un astfel de agent este încercarea de a dezarma mai recente explozivul de moarte stabilite de bombardierul eșec, un haos consecințe terorist pe Șaptezeci-epoca New York atunci când merge pe în față, l arde prost în acest proces. El reușește să se întoarcă la sediul și după chirurgie plastica masiv și un proces de recuperare lung, el recuperează și acum arată ca Ethan Hawke în afacere. Revenind la New York, în speranța de a prinde bombardierul eșec, el este de lucru ca barman atunci când lovește o conversație cu un tip ușor androgin cu aspect care se numește “Mama Necasatorit” -El face existenta scriind povești false de vai pentru așa-numitele “mărturisirea” reviste și care promite să spună “cea mai bună poveste pe care ai auzit vreodată”, o saga care începe în 1945, când ea a fost lăsat pe treptele unui orfelinat ca un copil.