PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Predators (2010) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Alex Litvak, Michael Finch
IMDB: 6,4
Regia: Nimród Antal
Actori: Adrien Brody, Laurence Fishburne, Topher Grace


loading...

“Predators” poate fi primul film din istorie pentru a deschide cu un deus ex machina. Da, întregul complot și toate personajele umane picătură în film din ceruri. Ultimul lucru pe care îl amintesc este un flash de lumină orbitoare. Acum esti în cădere liberă, se rostogolea spre suprafață, țipând, hapsân pentru ripcords pe parașute care acestea nu au știut că au.

Primul care a ateriza, cu o bufnitură puternică, este Royce (Adrien Brody). Ceilalți începe cădere peste tot în jurul lui. Acești oameni sunt ucigași profesioniști sălbatice din întreaga: un mercenar, un samurai japonez, un markswoman israelian, un criminal în masă, o Warlord african, și așa mai departe. Cum au ajuns în această junglă gros, și de ce?

Ei descoperă că sunt pe altă lume: o lume perfect-terra format, s-ar părea. Gravitatea le permite să meargă în mod normal, și pot respira aerul și să bea apă. Royce observa ceva ciudat: Soarele nu se mișcă. Ei ajung într-un spațiu clar și să realizeze că sunt trei sau patru luni pe cer, in Predators, care sunt fie foarte aproape sau foarte frumos, deoarece circumferințe lor sunt de multe ori mai mare decât Luna noastră.

Acum, stai aici. Ca în fiecare fan science-fiction știe, în cazul în care o planetă prezintă întotdeauna aceeași față la soare sa, și este înconjurat de organisme aparent mai mari decât este, aceasta va deveni rapid lavă topită tras încoace și Yon de forțele mareice vaste. Dar nu contează. După ce vizitatorii sunt atacate de animale de pradă humongous, Royce se cifrele: Sunt într-un joc conserva. El da seama o mulțime de lucruri din film, care ar fi putut fi mai distractiv dacă nu ar fi.

Cine conduce acest joc păstra, și de ce? Dacă vă amintiți prima “Predators” (1987), Arnold Schwarzenegger și alte ucigași s-au trezit în Amazon lupta un străin de ruinare nevăzut. A cursa străinilor importate oamenilor la sistemul solar pentru o revansa? Este o utilizare rațională a resurselor pentru a transporta mai multe mamifere de ani lumina de nedescris prin spațiu doar pentru a le putea viziona obtinerea fundurile lor predatored?

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: