PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Piraţii din Caraibe – Pirates of the Caribbean (2003) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Ted Elliott, Terry Rossio
IMDB: 8,1
Regia: Gore Verbinski
Actori: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Orlando Bloom


loading...

Pentru Căpitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP), un tip dur, dar încă fermecător, apele învolburate ale Mării Caraibe sunt pure şi limpezi ca apa de izvor până când duşmanul său de moarte, nemernicul căpitan Barbossa (GEOFFREY RUSH), reuşeşte să-i fure corabia, “Black Pearl”, şi încă să mai şi atace orăşelul Port Royal. De parcă n-ar fi de ajuns, ticălosul pirat o fură pe fiica guvernatorului, Elizabeth (KEIRA KNIGHTLEY), cea mai frumoasă floare, lumina ochilor părinteşti in Piraţii din Caraibe.
Prietenul şi iubitul fetei, Will Turner (ORLANDO BLOOM) îşi uneşte forţele cu Jack şi pleacă, in Piraţii din Caraibe, la bordul celui mai rapid vas, “H.M.S. Interceptor”, pe urmele fetei. Fiecare dintre cei doi are un ţel precis: Will o vrea pe frumoasa Elizabeth, iar Căpitanul Jack îşi vrea corabia înapoi. Începe o cursă pe viaţă şi pe moarte cu Barbossa. În urma celor doi temerari vine înfrigurat ambiţiosul Commodore Norrington (JACK DAVENPORT), la bordul vasului “H.M.S. Dauntless”, pentru că el este cel căruia guvernatorul îi făgăduise mâna fiicei sale.
Fără ca Will să bănuiască măcar, in Piraţii din Caraibe, există încă un pericol aproape de neînvins. Asupra lui Barbossa şi a piraţilor săi apasă un blestem, cel al unei comori blestemate, care face ca echipajul “Perlei Negre” să bântuie veşnic apele mărilor, fără odihnă, sub forma unor schelete. Atunci când pe apă se reflectă primele raze ale lunii, piraţii se transformă în cumplite schelete, iar corabia este condamnată să înfrunte vijelii şi furtuni devastatoare. Blestemul pe care îl poartă corabia şi piraţii poate fi dezlegat numai dacă este returnată comoara şi răul este îndreptat.
Cursa navelor “Interceptor” şi “Dauntless” se opreşte la misterioasa Insulă a Morţii (Isla de Muerta), in Piraţii din Caraibe, unde are loc o confruntare dătătoare de fiori reci cu piraţii lui Barbossa. Miza este mare. Pe de o parte este răzbunarea lui Sparrow, “Black Pearl”, comoara blestemată şi, nu în ultimul rând, izbăvirea piraţilor din blestem, soarta echipajelor şi navelor Majestăţii Sale şi viaţa eroilor noştri care-şi încrucişeaza spadele într-o luptă încrâncenată contra înfricoşătorilor Piraţi din Caraibe.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website