PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Piraţii din Caraibe 4 – Pirates of the Caribbean 4 (2011) film online subtitrat

Alt nume: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides ; Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Ted Elliott , Terry Rossio
IMDB: 6,7
Regia: Rob Marshall
Actori: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane


loading...

Jack Sparrow şi căpitanul Barbossa pornesc în căutarea iluzoriei Fântâni a Tinereţii, dar ei află că nu sunt singurii în căutarea acesteia. Ei vor trebui să lupte cu un oponent periculos, care dispune de o tehnologie net superioară săbiilor, flintelor, tunurilor şi corăbiilor celor doi piraţi: Blackbeard, un pirat cu renume, care este de asemenea în căutarea ei in Piraţii din Caraibe 4. Când căpitanul Jack Sparrow îşi intersectează traseul cu o femeie din trecutul său (Penelope Cruz), el nu este sigur dacă este dragoste sau dacă ea este un fals artist, nemilos care-l foloseşte pentru a găsi fantastica Fântână a Tinereţii. Când ea îl forţează la bordul navei “Răzbunarea lui Queen Anne”, nava lui Blackbeard formidabilul pirat (Ian McShane), Jack se regăseşte într-o aventură neaşteptată în care el nu ştie de cine să se teamă mai mult: de Blackbeard sau de femeia din trecutul său in Piraţii din Caraibe 4…
Între timp, după o revoltă a eșuat la bordul Revenge Queen Anne, Jack este forțat să deschidă calea spre Fântâna. Blackbeard caută Fountains puterea de a eluda întâlnirea fatal predestinate, cu “un om cu un singur picior” (Barbossa), cum a fost prezis în profeție. În timpul călătoriei, Jack află că el trebuie să găsească două potire de argint, in Piraţii din Caraibe 4, ambele considerate a fi găsite la bordul emblematice lipsește Juan Ponce de León, a Santiago. Apă Fântâna trebuie consumat simultan de cele două potire speciale. Orice persoană bea din potir conține lacrima o sirenă a extins viata lor, în timp ce celălalt moare, viața lor scurs din corpul lor și de ani rămași “donat” la alta. Cu ajutorul lui Angelica, Jack, de asemenea, învață că Perlei Negre nu sa scufundat, dar că acesta a fost diminuat și se adaugă la o colecție de nave capturate în sticle de Blackbeard. Diagrame Revenge Queen Anne un curs de Whitecap Bay – unde speră să recolta lacrimi la o sirenă.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: