PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Piraţii din Caraibe 2 – Pirates of the Caribbean 2 (2006) film online subtitrat

Alt nume: Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest ; Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
Producator(i): Ted Elliott, Terry Rossio
IMDB: 7,3
Regia: Gore Verbinski
Actori: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley


loading...

Capitanul Jack Sparrow se trezeste din nou prins intr-o intriga supranaturala in Piraţii din Caraibe 2. El afla ca are o datorie de sange in contul legendarului Davey Jones, stapanul infam al adancurilor oceanului si Capitanul corabiei-fantoma The Flying Dutchman (Olandezul Zburator). Jack are o limita de timp in care trebuie sa se achite de datorie, daca nu vrea sa-si petreaca viata de dupa moarte blestemata in servitudine. Si daca asta nu este de ajuns, problema lui Jack ii atrage in incurcatura si pe Will Turner si Elizabeth Swann, carora le strica planurile de casatorie, ei fiind nevoiti sa i se alature lui Jack pentru a-l ajuta in Piraţii din Caraibe 2.
Jack scapă dintr-o închisoare turcă, după achiziționarea unui desen de o cheie dorește, dar busola sa nu continuu să-i oferi o poziție. Pe Perlei Negre, Jack reuneste cu tatal lui Will Bootstrap Bill, care au aderat la echipajul de Davy Jones a scăpa de a fi prins în fundul mării. Bootstrap amintește Jack propriei afacere a făcut cu Jones treisprezece ani în urmă pentru a ridica Perlei Negre din adâncurile, iar acum el trebuie să fie să te alături echipajul său sau să fie târât la Locker Jones de un monstru marin, in Piraţii din Caraibe 2, Kraken, servind ca animale de companie sau . Panicat, Jack ia nava să aterizeze, dar sfârșește atacat și capturat de canibali native ale insulei. Canibalii mănâncă mai mult de jumătate din echipajul lui Jack, inclusiv Anamarie care este prezentat a fi ars de viu. Will ajunge pe insula si este luat prizonier de canibali, dar și membri ai echipajului au supravietuit fugă Perlei Negre cu Jack, alături de Pintel și Ragetti. Vizita echipajului voodoo preoteasa Tia Dalma, care dezvăluie cheia pentru a debloca Chest mortului, în care Jones pus inima sa după senzație trădat de iubita lui, zeita mare Calypso.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: