PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Patton (1970) film online subtitrat

Regia: Franklin J. Schaffner
Actori: Stephen Young, George C. Scott, Morgan Paull, Karl Malden, Karl Michael Vogler
Anul: 1970
Gen: Drama, Biografie, Razboi
Durata: 172 minute
IMDB: 8.0/10 din 54796 voturi


loading...

Un film extrem de apreciat de critici, laureatul a sapte Premii Oscar în 1970 (inclusiv Oscarul pentru “Cel mai bun film” si “Cel mai bun actor” – George C. Scott), Patton este un fascinant portret al unuia dintre cele mai mari genii militare ale secolului 20.

Charismatic si înflacarat, Patton îsi concepea singur uniformele, purta pistoale cu sase gloante si maner de fildes si era convins ca în vietile sale anterioare fusese un razboinic. Prin manevrele sale l-a înlaturat pe Rommel din Africa, iar dupa Ziua-Z si-a condus trupele într-o campanie imposibil de oprit, pe întreg teritoriul Europei. A devenit singurul general al Aliatilor de care nazistii s-au temut cu adevarat. Însa era pe cat de genial, pe atat de rebel si, dupa cum arata acest film construit patrunzator si cu un simt de observatie ascutit, singurul inamic pe care Patton nu l-a putut înfrange niciodata a fost propria lui personalitate schimbatoare.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website