PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Pariul – Trading Places (1983) Film Online Subtitrat

Regia: John Landis
Actori: Dan Aykroyd, Eddie Murphy, Denholm Elliott, Don Ameche, Ralph Bellamy, Maurice Woods
Anul: 1983
Gen: Comedie
Durata: 116 minute
IMDB: 7.5

Billy Ray Valentine (Eddie Murphy) este un neinsemnat smecheras de cartier, iar Louis Winthorpe al III-lea (Dan Aykroyd) bogatul director de la Duke Brothers, o firma de pe Wall Street. Distractia incepe cand bogatii, dar hraparetii frati Duke (Don Ameche si Ralph Bellamy) pun pariu ca ratatul Valentine ar fi devenit un om de succes, ca ingamfatul Winthorpe, daca circumstantele ar fi fost inversate. Fratii Duke au destui bani sa faca acest lucru posibil, dar cand Valentine si Winthorpe devin parteneri, cei doi frati capata mai mult decat plata unui pariu!


loading...

Acest lucru nu este tocmai o idee nouă pentru o poveste (Mark Twain “Prinț și cerșetor” vine în minte). Dar, ca o mulțime de povești, depinde mai puțin pe teren decât pe caracterul, și personajele din “Trading Places” sunt minunate invenții de benzi desenate. Eddie Murphy joaca Billy Ray Valentine, omul care face con prima sa apariție ca un veteran orb, fără picioare in Trading Places. Dan Aykroyd este Louis Winthorpe III, blocat-up broker mărfuri. Și, într-o maestru de turnare, aceste imbatranire veterani Ralph Bellamy și Don Ameche sunt exprimate ca frații Duke, incalculabil de oameni bogați care fac pariuri mici implică vieți omenești.

Într-o zi un pariu special tentant apare pentru a le Trading Places. Aykroyd a avut Murphy arestat pentru furt servieta. Este o taxă nedrept și Murphy este nevinovat, dar Murphy este negru și a avut ghinionul de a ciocni în Aykroyd este fata unui club snob. Pentru a Mortimer Duke (Ameche), un credincios care contează mediu pentru mai mult de ereditatea, aceasta este o oportunitate de aur pentru a testa teoria lui. El pariază pe fratele său că, dacă Aykroyd și Murphy au fost de a schimba locurile, copilul stradă negru ar fi în curând la fel de bun ca sforile în piețele de mărfuri ca a fost vreodata albă Ivy Leaguer.

Deoarece Ducilor sunt bogate, ei pot face aproape orice se întâmple. Ei benzi Aykroyd de tot – slujba, casa lui, Butler sa, logodnica lui, limuzina sa, respectul de sine. Ele dau Murphy ceea ce le-am luat de la Aykroyd. Și restul filmului urmează soarta celor două changelings ca acestea se adapteze la noile dureros viața lor, și să se implice într-o înșelătorie mărfuri frații Duke încearcă să scoate.

Aceasta este comedie buna Trading Places. Este deosebit de bun, pentru că nu se oprește cu manipulări sitcom de ideea sa, și nu merge doar pentru evidente punctele despre prejudecăți rasiale în America. În schimb, se dezvoltă quirks și particularitățile personajelor sale, astfel încât acestea sunt amuzant din cauza cine sunt. Acest lucru ia un nivel suplimentar întreagă de scris pe partea de sus a complot-manipularea ajungem de obicei in comedii populare, și este nevoie de direcție bună, de asemenea.

Dar ceea ce este cel mai vizibil în film Trading Places este acționează angajarea. Murphy și Aykroyd sunt folii perfecți unul pentru celălalt în “Trading Places”, pentru că sunt atât de capabil de a fi astfel în mod specific excentric că suntem niciodată doar uitandu-te la un “negru” și un “alb” (care ar face comedia inaplicabilă ). Amândoi joacă personaje cu o mulțime de inteligență nativă pentru a merge împreună cu prejudecățile lor, particularitățile și stiluri personale. Este distractiv sa ma uit le gândire.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: