PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Ofiţer şi gentleman – An Officer and a Gentleman (1982) film online subtitrat

Gen: Drama, Romantic
Scenariu: Douglas Day Stewart
IMDB Rating: 7,0
Regizor(i): Taylor Hackford
Actori: Richard Gere, Debra Winger, David Keith


loading...

“Ofiţer şi gentleman” este cel mai bun film despre dragoste pe care le-am văzut într-o lungă perioadă de timp. Poate pentru că nu este vorba despre “iubire” ca un concept de la Hollywood, ci despre dragoste la fel de creștere, ca de învățare pentru a accepta alte persoane pentru care și ceea ce sunt. Există dragoste în acest film, bine, iar unele sex neobișnuit erotic, dar ceea ce face filmul atat de special este faptul că sexul și orice altceva este prezentat în contextul personajele sale a afla cine sunt, ceea ce ei stau și pentru ceea ce ei nu va sta pentru.

Filmul Ofiţer şi gentleman are loc în și în jurul un candidat Scoala Naval Aviației ofițer în statul Washington. La fiecare treisprezece săptămâni, un nou grup de tineri bărbați și femei, vin aici pentru a vedea dacă acestea pot supraviețui o sesiune istovitor de pregătire fizică și academică. Dacă trec, ei absolvent de școală de zbor. Aproximativ jumatate nu. Peste Puget Sound, femeile tinere locale spera la o șansă de a întâlni un ofițer viitor eligibil. Ei visul de a deveni soții ofițerilor, și în unele dintre familiile lor, aflăm, acest vis a persistat timp de două generații.

Dupa prima luna de antrenament, există o minge Regimental. Femeile se dovedesc cu speranță în inimile lor și sunt dimensionate de către candidați. Un bărbat și o femeie (Richard Gere și Debra Winger) asocia off. Știm mai multe despre ei decât știu despre unul pe altul. El este un singuratic si un ratat, a carui mama a murit când era tânăr și al cărui tată este un beat. Ea este fiica unui candidat ofițer care a iubit și a lăsat mama douăzeci ani înainte. Dansează, vorbesc, ei încep până în prezent, acestea se încadrează în dragoste. Ea ar dori să se căsătorească cu el, dar ea refuză să facă ceea ce celelalte fete locale sunt dispuși să facă – Ofiţer şi gentleman – a obține sarcinii gravidă sau fals pentru a prinde un viitor ofițer. La rândul său, omul se teme de angajament, frica de iubire, incapabil de a admite că îi pasă de cineva. Tot ce vrea este un simplu afacere frumos, și o pauză curat de la sfârșitul OCS.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: