PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Nocturnal Animals (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Tom Ford
Actori: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 7.9


Premiera in Romania 18.11.2016


Sinopsis Nocturnal Animals

Filmul a avut premiera in urma cu doua saptamani, la Festivalul de Film de la Venetia. Si-i are in rolurile principale pe Amy Adams si Jake Gyllenhaal. Acesta este cel de-al doilea film regizat de Tom Ford dupa A Single Man. Debutul sau regizoral din 2009, si, dupa cum a fost primit. Promite sa se ridice cel putin la inaltimea succesului anterior.

Bazat pe Tony si Susan, romanul scris de Austin Wright in 1993, povestea o are in prim-plan pe Susan. O femeie care primeste un manuscris de la fostul ei sot, Edward. Pe masura ce incepe sa citeasca cartea – in care este vorba despre o familie agresata. Spectatorii vizioneaza o poveste in poveste care prezinta si destinul familiei din carte. Nocturnal Animals a fost descris de critici ca fiind “un thriller noir ambitios”. Cu o naratiune duala in care Susan interpretata de Amy Adams devine din ce in ce mai obsedata de lumea fictiva a romanului fostului ei sot.


loading...

L-am văzut pe un ecran grandios în Veneția, filmul kick-incepe cu montajele uimitoare ale corpolență carnale de sex feminin, care se dovedește a fi o noapte de deschidere a unei expoziții moderne de artă organizată de Susan Morrow (Adams) în ea somptuos cu aspect galerie, acest gambit ochi-de deschidere imediat șutează audiența într-o stare de euforie față de ceea ce ne-ar privi în perspectivă. Susan trăiește într-o reședință elegantă, cu soțul ei de afaceri orientate spre Walker (Hammer), și, de fapt, relația lor se clatină pe marginea prăpastiei, Susan suspectează că acesta din urmă se inseala pe ea. Sosirea nechemat unui manuscris scris de fostul ei sot Edward (Gyllenhaal), pe care ea jolted în urmă cu 20 de ani, pune la mintea ei înapoi amintirea dulce-amar al relației lor cobit.


Trailer Nocturnal Animals

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: