PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


No Retreat No Surrender (1986) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Nu capitulăm
Regia: Corey Yuen
Actori: Kurt McKinney, Jean-Claude Van Damme, J.W. Fails
Anul: 1986
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 85 minute
IMDB: 5.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Jason Stillwell este un tânăr student de karate si Bruce Lee, fanatic, care antreneaza în tatal dojo lui Tom în Sherman Oaks, California. Într-o noapte, după o sesiune de antrenament, dojo-ul este vizitat de membrii unui sindicat al crimei organizate caută să preia toate dojo-urile din țară. Dupa ce a refuzat să se alăture organizației, piciorul lui Tom este rupt de un artist marțiale rus, numit Ivan Kraschinsky, unul dintre seful “angajat asasini in filme online No Retreat No Surrender.

Familia Stillwell la Seattle mutându, în cazul în care Jason se întâlnește R. J. Madison și ei devin prieteni buni. Jason reuneste cu vechiul lui prietena lui Kelly Reilly, care locuiește în vecinătate cu fratele ei, centura neagră locală Ian. In ciuda acestui fapt, Jason are un timp greu de adaptare, așa cum el și R. J. sunt în mod constant bătuți și hărțuiți de către agresori locali conduse de un băiat obez pe nume Scott si arogant artist martiale Dean Ramsay. Dupa ce sa bătut și umilit la petrecerea de ziua lui Kelly de Scott și Dean din No Retreat No Surrender, Jason vizitează mormântul lui Bruce Lee și-l căutându de ajutor. Mai târziu în acea noapte, Jason și Tom au un argument încălzit peste Jason care implică el însuși în lupte. Atunci când Jason numește tatăl său un laș pentru fuga de sindicat, Tom distruge unele dintre suvenirele lui Jason Bruce Lee în garaj. Distraught, Jason se consultă cu R. J., care sugerează că Jason muta toate uneltele de antrenament într-o casă abandonată din apropiere. Epuizată de mișcare, Jason adoarme la casa, dar este brusc trezit de fantoma lui Bruce Lee, care pare să Jason și începe să-l antreneze. Sub tutela lui Lee, Jason merge de la un luptător medie de mai jos pentru un artist martiale superioară, la un moment dat în măsură să se apere de mai mulți huligani care asaltează tatăl său într-o mulțime de parcare in No Retreat No Surrender.


loading...

Mai târziu in filmul No Retreat No Surrender, Jason, Tom, și R. J. participa la un full-contact turneu anual kickboxing oferind echipe din Seattle si New York. Înainte de concurs se poate obține în mod, cu toate acestea, sindicatul crimei întrerupe și face un pariu că nici unul dintre luptători Seattle poate învinge Ivan. În timp ce Dean și Frank sunt ușor expediate de rusul, ultimul adversar a lui Ivan, Ian, face o arată impresionant, forțând Ivan să recurgă la tactici murdare să-l învingă. Ian încurcate neputincioși în corzi de inel, Scott încearcă să muște Ivan în picior, dar rusul îl expediază cu un Headbutt. Kelly încearcă să oprească Ivan lovindu-l cu un scaun, dar rusul ei dezarmează și apucă-o de par cu ușurință. Spurred în acțiune, Jason încarcă la inel și atacă Ivan, spre deliciul mulțimii. Utilizand formarea sa avansată, Jason este în cele din urmă capabil să cucerească rivalul său și să câștige respectul colegilor săi din No Retreat No Surrender.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: