Nicio vorbă – Don’t Say A Word (2001) Film Online Subtitrat

Regia: Gary Fleder
Actori: Michael Douglas, Oliver Platt, Lance Reddick, Skye McCole Bartusiak, Jennifer Esposito, Sean Bean
Anul: 2001
Gen: Crima, Drama, Mister
Durata: 113 minute
IMDB: 6.3

In filmul Don’t Say A Word, psihiatrul new-york-ez Nathan Conrad este celebru în meseria sa, are o sotie frumoasã si o fiicã încântãtoare. Într-o zi, un coleg îl roagã sã consulte o tânãrã, pe nume Elisabeth Burrows. Aceasta îi relateazã o istorie complicatã si misterioasã despre niste acte de violentã pe care le suferise cândva. Desi fusese pânã atunci la mai multi specialisti, lui Elisabeth nu i se stabilise un diagnostic corect si nici un tratament adecvat. Ca urmare, se afla internatã într-un spital de boli mentale, iar dr. Nathan Conrad reprezenta unica ei sansã de salvare. Un excelent profesionist, Nathan preia cazul, incitat si de cuvintele misterioase pe care Elisabeth i le adresase la prima întâlnire: „Si tu vrei sã stii, ca si ceilalti, nu-i asa ? Nu vã voi spune niciodatã. Nimãnui.”

Dar Nathan nu bãnuieste cã Elisabeth si cuvintele ei misteroase îl vor pune în pericol, pe el si familia lui. Fiica sa este rãpitã si, pentru a o salva, Nathan trebuie sã descifreze enigmele îngropate în mintea tulburatã a lui Elisabeth. Cu rãpitorii fiicei sale pe urme, Nathan se trezeste trãind un cosmar care întrece orice închipuire. În plus, pentru a-si salva fiica, el este condamnat la tãcere absolutã.

Filmul Don’t Say A Word se transformă asta într-o cursă contra cronometru, atunci când răpitorii să ia în vârstă de 8 ani fiica sa și să-i un termen limită 17. A face ceea ce? Pentru a desface un număr de șase cifre din memoria unui pacient mental. Și asta nu e tot. Pentru a doua jumătate a filmului, există patru parcele paralele, care implică Douglas lucru pe pacient, soția lui se luptă să se apere cu piciorul în ghips, fiica lui încercând să mai deștept decât răpitorii și un detectiv femeie de poticnire pe infracțiunii în timpul o investigație conexe din Don’t Say A Word.

Trasarea acest dens este propria recompensă. Am aruncat pierde de malul plauzibilitatea și sunt aruncate de valuri de artificiu. Îmi place thrillere mai bine atunci când au pus personajele credibile în situații posibile (Don’t Say A Word). Dar am, de asemenea, o afecțiune Sneaky pentru thrillere Douglas, unde a începe ca un om de afaceri elegant, bogat și se termină cu un topor în mână. Cine altcineva poate începe atât de bine îngrijit și sfârșesc ca un astfel de câine turbat? Filmul a fost regizat de Gary Fleder, al cărui “Kiss The Girls” (1997) a fost întinsă și elegant. Aici, din nou el arată o notă vizual poetic, tăiere între interioare interne confortabile și scene de acțiune filmate Don’t Say A Word în griuri curajos și blues. Aspectul de imaginile sale arată atingere a unui artist, și el are o slabiciune pentru ciudatenii de caracter care arome materialul. Luați în considerare Douglas “coleg psihiatru, interpretat de Oliver Platt, care are propriile sale motive pentru rezultate imediate.

Banca jaf deschiderea filmului Don’t Say A Word este reciclat de nenumărate scene similare, dar apoi filmul face o poftă de mâncare și complot păstrează adună-l pe. Ce este remarcabil este modul in care anumite spectacole, în special Brittany Murphy e ca pacientul mental și Sky McCole Bartusiak anii ca fata răpit, găsi propria lor ritmul și adevăr în mijlocul a tot ceea ce urgență.