PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Naşul 3 – The Godfather 3 (1990) Film Online Subtitrat

Regia: Francis Ford Coppola
Actori: Andy Garcia, Joe Mantegna, Al Pacino, Diane Keaton, Don Novello
Anul: 1990
Gen: Crima, Drama
Durata: 162 minute
IMDB: 7.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Michael este mai în vârstă acum și umblă cu o verandă. El are o afecțiune diabetică. El a petrecut anii de la “The Godfather, Part II-lea” încearcă să se mute familia din crimă și în afaceri legale. El a transformat într-o mulțime de rachete vechi de familie la o nouă generație, cu oameni ca Joey Zasa (Joe Mantegna), care nu este scrupulos despre care se ocupă droguri, care este capabil de a face oferte care s-ar ofensa pretențios Michael. Este visul lui Michael, acum că el simte viața lui se apropie de sfârșit, care se poate mișca familia în lumină.

Dar trecutul este seducătoare. Pentru ca Michael știe cum să conducă o familie Mafia, există o mare presiune pe el să facă acest lucru. Și de-a lungul “Naşul 3 – The Godfather 3” suntem conștienți de tragedia esențială a acestui om, faptul că păcatele care pata sufletul lui nu va spala – mai ales păcatul de a fi ordonat moartea fratelui său Fredo.


loading...

Michael este poziționat în poveste între două personaje care ar fi putut veni de la “Regele Lear” – fiica sa, Mary (Sofia Coppola), pe care o iubește și vrea să dea împărăția lui la, și fiul lui Sonny, Vincent (Andy Garcia), care vede moartea dușmanilor săi ca răspunsul la fiecare întrebare. Michael este sfâșiată între futures reprezentate de cele două personaje, între Maria, liniștit și naiv, și Vincent cu sânge fierbinte. Iar atunci când Vincent seduce Maria și o face sa proprie, planurile lui Michael încep să meargă prost.

Există, de asemenea, Kay Corleone (Diane Keaton), desigur in Naşul 3 – The Godfather 3, încă femeia Michael iubește și mama copiilor săi. El vrea fiul lor, Anthony, să adere la afacerea familiei. Ea apără ambitia sa de a fi un cântăreț de operă. Ei se confruntă cu unul pe altul ca adversari calificat.

Poate că chiar și încă îl iubește, de asemenea, sau ar dacă ea nu-l cunosc atât de bine. Ea este singura persoană care poate spune Michael ce crede cu adevărat, și într-una din aceste camere întunecate din filmul Naşul 3 – The Godfather 3, sumbre, ea îi comunică faptul că nu contează ce mare ordin el este investit de către biserică, el este în inimă încă un gangster. Cele mai bune scene din “Nasul III” sunt cuprinse între aceste două, Michael și Kay, Pacino și Keaton, înverșunare blocat într-o luptă care a început în urmă prea mulți ani, la acea nuntă în cazul în care Michael a spus Kay el nu a fost parte a afacerii familiei sale.

Complot al filmului Naşul 3 – The Godfather 3, născocită de către Coppola și Mario Puzo într-un scenariu inspirat de titluri, aduce familia Corleone în cercurile interioare ale corupției în Vatican. evenimente reale – bruschețea prematură a morții Ioan Paul I a, scandalurile de la Banca Vaticanului, corpul unui bancher Vaticanului găsit agățat de un pod din Londra – sunt vesel împletesc cu poveste fictiva Corleone, a și se sugerează că Vaticanul pierdut sute de milioane într-o fraudă. Ne trage cu urechea la oficiali corupți Vaticanului, cardinali venal intrigant în marea palate renascentiste care le pitic, și am de călătorie în Sicilia, astfel că Michael Corleone din Naşul 3 – The Godfather 3, poate consulta cu Don Tommasino, său de încredere vechi prieten, pentru a descoperi care este complotează împotriva lui în cadrul consiliului Mafia .

Ele sunt atât de seducătoare, aceste intrigi bizantine. Alianțe sunt forjate cu o decizie pragmatic, trădat cu violență subită.

Întotdeauna există cineva într-un colț, soptindu chiar mai multe sfaturi ocolite. Această trăsătură de complot de operă și trădare este practicat frumos de Connie Corleone (Talia Shire), sora lui Michael, care și-a transformat in varsta de mijloc într-o femeie acerbă, subțire cu fața în negru, care stă în cele mai adânci umbre, care scheme și grupuri de presiune pentru preferatele ei – în special pentru Vincent, pe care ea vrea pe Michael să accepte și să îmbrățișeze.

În filmele “Naşul 3 – The Godfather 3” Coppola a făcut-o lume. Pentru că o cunosc atât de intim, pentru că ritmuri și valorile sale sunt ușor de recunoscut pentru noi, un film ca “Naşul 3 – The Godfather 3”, probabil, funcționează mai bine decât ar trebui. Dacă stai pe spate și se uite la ea în mod rațional, acesta este un film confuz și incoerent. Se spune că Coppola a fost ea rescrierea în timp ce mergea de-a lungul, și într-adevăr îi lipsește matura înainte siguri de un film care stie unde se duce.

Unele dintre scenele din filme online Naşul 3 – The Godfather 3 de dialog, mai ales la inceput, sunet vag incomode; răspunsurile nu se potrivesc la întrebări, și conversații par să fi fost rescrise în camera de editare. Alte fotografii – suturile de la distanta, la lumină, astfel încât nu putem vedea buzele personajelor – arate suspect de mult cu scene care s-au filmat Naşul 3 – The Godfather 3 în primul dublate târziu. Întreaga mișcare finală ambițioasă a filmului – în care două intrigi separate, sunt intercalate cu progresul unei opere fiind cântată de Anthony – se dorește a fi de suspans, dar este atât de confuz, nu suntem chiar sigur ce loc (Sicilia, Roma, Londra?), una dintre cele mai intrigilor are loc. Scena finală a filmului, care este destinat să ecou scena Marlon Brando moartea faimos, este superficială și incomod.

Și totuși e ciudat cum filmele Naşul 3 – The Godfather 3 anterioare umple golurile lăsate de acesta, și să răspundă la întrebări. Este, cred, nici măcar posibil să se înțeleagă acest film Naşul 3 – The Godfather 3 fără să știe primele două, și totuși, cunoașterea lor, “Partea a III-” funcționează mai bine decât ar trebui, evocă același sens de pierdut măreție, de geniu direcționate greșit. Ambele Don Vito Corleone si Don Michael Corleone ar fi putut fi oameni mari. Dar le-a lipsit acel petic finală de caracter, care ar fi permis să se elibereze de propriile trecuturi. Sau poate tragedii lor au fost dictate de circumstanțe. Poate că s-au născut pur și simplu în familia greșită.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: