PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Mr. Nobody (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Domnul Nimeni
Regia: Jaco Van Dormael
Actori: Jared Leto, Sarah Polley, Diane Kruger
Anul: 2009
Gen: Drama, Fantezie, Romantice
Durata: 141 minute
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...

Un băiat stă pe peronul unei gări. Trenul va pleca în curând. Să plece cu mama lui sau să rămână cu tatăl? Nenumărate posibile vieți depind de decizia lui. Atâta timp cât nu ia niciuna, orice este posibil. Fiecare viață merită să fie trăită.

E un pic de o comunitate de fani pasionat de Internet, care a crescut în jurul filmului Mr. Nobody.Asta este un pic ciudat atunci când consideră că mintea-îndoire și ochi-popping fantezie SF cu aromă nu se deschide până la acest sfârșit de săptămână.

Da, știu: Filmul Mr. Nobody, debutul în limba engleză a cineastului belgian Jaco van Dormael ( “Toto eroul”) a fost lansat în 2009. Dar punct de vedere tehnic încă de la premiera la Festivalul de Film de la Veneția, în acel an, niciodată nu a găsit o distribuitor din SUA, până în prezent. (Filmul se deschide simultan în cinematografe și la cerere.) În ciuda întârzierii de patru ani, cuvânt al filmului sa răspândit printre Cineastilor, datorită altor proiecții festival și disponibilitatea filmului pe DVD-uri importate.

stele Jared Leto ca încarnare în vârstă de 35 de ani al personajului din titlu, Nemo Nimeni ( “nemo” înseamnă “nimeni” în limba latină), pe care îi întâlnim, de asemenea, la diferite alte etape de viata: varsta de 9 ani, jucat de Thomas Byrne; varsta de 15 ani, jucat de Tony Regbo; și la ziua de naștere a lui 118th Nemo, când el este interpretat de Leto sub o lira de destul de convingătoare pentru limită de vârstă make-up. Această versiune veche a eroului narează povestea, mai mult sau mai puțin, la un reporter (Daniel Mays), care este intervievat Nemo, pentru că e ultimul om muritor în viață într-o lume în care ceva numit telemerization a creat o populație de cvasi-nemuritori, fiecare dintre care are un colac de salvare personală pentru propria sa “celule stem-compatibil porc.”

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: