PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Moșul cel rău – Bad Santa (2003) Film Online Subtitrat


Gen: Comedie, Crima, Drama, Craciun
IMDB: 7.1
Regia: Terry Zwigoff
Actori: Billy Bob Thornton, Bernie Mac, Lauren Graham


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Moșul cel rău – Bad Santa

“Bad Santa” este povestea a doi escroci care pleaca intr-o excursie prin magazine imbracati ca Mos Craciun si elful sau. Insa respandirea fericirii nu este motivul lor, cei doi planuiesc sa jefuiasca fiecare institutie prin care trec. Plan ce devine complicat cand intalnesc un copil de 8 ani ce ii invata adevarata semnificatie a Craciunului.

Era de departe unul dintre cele mai celebre filme de Craciun, cu atmosfera specifica, mult umor, dar mai presus de toate, o morala din care copiii invata atat de multe. Iar oamenii se amuza totodata ramanand si impresionati de povestea acelui om, interpretat magistral de Billy Bob Thornton, care se schimba radical. Demonstrand tuturor ca nu orice om ramane la fel, cu atat mai mult in acea perioada magica. Daca ai ocazia sa il urmaresti si cand trebuie, si anume de Craciun, cred ca ramai profund impresionat de asa poveste. Ce nu trebuie ratat de nimeni, indifferent de varsta sau preferinta.

O comedie de sezon,dar nu este o comedie de copii si nu este genul de comedie in spiritul Craciunului.Este una din cele mai nebune si hilare comedii vazute de mine dar in acelasi timp o comedie buna.Billy Bob se descura foarte bine in rolul mosului cel rau.O comedie care merita vazuta! Billy Bob Thornton este prea tare, are trasaturile fetei perfect pentru acest rol de ,,Bad Santa”. Un film cu dialoguri foarte haioase la care am ras cu drag, si cred ca oricat de prost dispus sau serios ai fi, nu are cum sa nu iti starneasca zambetul acest film…….merita vazut in preajma sarbatorilor de iarna!


Trailer Moșul cel rău – Bad Santa

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: