Money (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Martín Rosete
Actori: Jesse Williams, Kellan Lutz, Jess Weixler
An: 2016
Gen: Crima, Thriller
IMDB: 6.7


loading...

Se lucreaza la subtitrare!


loading...


Sinopsis Money

“Bani” este un film de thriller bine făcut care gravitează în jurul unele aluat, care este câștigat de unethically doi prieteni cu gulere albe. Un criminal profesionist neted vorbind devine o adiere a aluatului și vine să-l smulgă prealabil. Dar planul merge Haywire, iar povestea ia o poftă de mâncare. Relațiile sunt testate în condiții de stres, iar oamenii nu mai rămân aceleași. “Bani” oarecum mi-a amintit de un alt mare thriller-ul de anul trecut, “Invitația”, care a avut setări oarecum similare și premisa.

Filmul căpușe toate cutiile cu un thriller bun, cu mult dialog și cuplu de răsuciri aruncat inch. Script-ul este bine legat. Setarea poveștii este mic și elegant. Aproape întreaga poveste este situat într-o reședință elegantă și împrejurimile sale. Jamie Barber joacă criminal profesionist suav, cu accent britanic greu oferă o notă frumos la poveste. Dar, există câteva momente nerealiste din film în care regizorul și scriitori au luat libertatea artistică de dragul de a păstra palpitant poveste. Iar scenariul este un pic cam lent ritm pentru un thriller.

Este reconfortant sa vezi Jess Wiexler într-un rol serios. Sunt fanul ei de când am văzut “dinti” in timpul zilelor mele grad. Ea are un rol important în această poveste și este satisfăcător să o vadă într-un rol de vorbire matur.

Toate în toate, “bani” este un bun thriller-o singură dată, vezi care poate fi savurat în orice moment al săptămânii și orice oră a zilei. Alergare timp de aproximativ 1 oră și 20 de minute numai că cutii un profit decent la timp.


Trailer Money

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: