PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Mizerabilii – Les Misérables (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Tom Hooper
Actori: Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried
Anul: 2012
Gen: Drama, Muzical, Romantic
Durata: 157 minute
IMDB: 7.6

Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru The King’s Speech, filmul este o producţie Working Title/Cameron Mackintosh şi are o distribuţie de staruri formată din Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen. Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtăşită, pasiune, sacrificiu şi mântuire. Jackman este Jean Valjean, puşcăriaşul veşnic vânat de nemilosul poliţist Javert, interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette (Amanda Seyfried), fiica lui Fantine (Anne Hathaway), vieţile lor se vor schimba pentru totdeauna. Cel mai longeviv muzical din toate timpurile va avea premiera în România pe 25 ianuarie 2013, când spectatorii români vor avea ocazia să trăiască o experienţă cinematografică unică alături de o constelaţie de staruri care vor interpreta unele din cele mai îndrăgite şi mai cunoscute melodii din lume precum “I Dreamed a Dream,” “Bring Him Home,” “One Day More” şi “On My Own.”


loading...

În 1815, in Mizerabilii, condamnat Jean Valjean este eliberat condiționat de gardian Javert după executarea unei pedepse nouăsprezece ani pentru că a furat o bucată de pâine și numeroase tentative de evadare. Statutul său eliberat condiționat asigură el devine nu de muncă sau de cazare, dar el este oferit hrană și adăpost de către Episcopul de Digne. Valjean răsplătește episcopul de furtul de argint în timpul nopții. Când el este capturat de către polițiștilor, episcopul le spune că argintul a fost dat ca un cadou, asigurarea de presă Valjean lui. Episcopul spune Valjean să ia argintul și face ceva util cu viața lui. Mutat prin harul episcopului, Valjean rupe eliberare condiționată său și promite să înceapă o nouă viață sub o nouă identitate.

Opt ani mai târziu in Mizerabilii, a devenit un Valjean proprietar fabrică și primarul de Montreuil, Pas-de-Calais, în timp ce Javert a fost atribuit ca noul său șef al poliției. În ședința inițială, Javert suspectează identitatea Valjean după martorii puterea lui ca el ridică o căruță grea pentru a elibera un om prins în capcană. Între timp, Fantine, unul dintre muncitorii lui Valjean, este descoperit de alte femei care lucrează acolo pentru a trimite bani fiicei sale nelegitime, Cosette, care locuiește cu Thénardiers fără scrupule și fiica lor Eponine. Indignat de faptul că Fantine a respins avansurile lui, maistrul o respinge pentru promiscuitate in Mizerabilii. Într-o încercare disperată de a sprijini fiica ei, Fantine vinde părul și dinții și, eventual, devine o prostituată. Ea este arestat de Javert după atacarea unui client abuziv, dar este salvat de Valjean, care și-a ei spitalizat și veghează asupra ei.

Mai târziu in Mizerabilii, Valjean află că un om considerat a fi el a fost arestat dupa ce Javert depune un raport împotriva reală Valjean doar pentru a fi spus că a fost deja arestat. Din cauza acestui fapt, Javert încearcă să demisioneze atribuțiilor sale, dar Valjean refuză, spunând că a făcut doar treaba. În cele din urmă în imposibilitatea de a accepta că un om nevinovat ar putea fi condamnat in locul lui, Valjean dezvăluie identitatea în fața instanței. El se întoarce la spital, unde a promite să Fantine că va veghea asupra fiicei sale înainte de a muri. Javert ajunge să ia Valjean în custodie, dar Valjean pledează pentru suficient timp pentru a salva Cosette, care refuză Javert. După o scurtă luptă și Javert dezvăluind că el a fost născut în interiorul-o închisoare, Valjean sare într-un râu pentru a scăpa. Cosette trăiește cu Thenardiers visat de a avea o mamă. Cele Thenadiers detin un han unde au înșelătorie oaspeții și fura bunurile lor. El găsește Cosette în pădure deoarece ei Thenardiers ordonat să tragă apă din fântână. Valjean plătește datoriile Fantine lui, și lasă cu Cosette, promițând să fie ca un tată pentru ea. Valjean și Cosette fugă la Paris.The Thénardiers întreb dacă ei au cerut suficienți bani de la Valjean, și cât de mult mai mulți bani ar putea avea in filmul Mizerabilii. După Valjean și Cosette evadare la o mănăstire, Javert promite să aducă condamnatului scăpat în fața justiției.

Nouă ani mai târziu, există tot mai sărăciei în Paris. Jean Maximilien Lamarque, singurul oficial guvernamental simpatic către cei săraci, se apropie de moarte; Prin urmare, un grup mare de tineri studenti revoluționare, cunoscut sub numele de Prietenii ABC, planul de o revoltă împotriva monarhiei franceze din Mizerabilii. Studenții constau din Marius Pontmercy, Enjolras, Gavroche, Grantaire, Courfeyrac, Combeferre, Joly, și Jean Prouvaire. Marius trăiește într-o cameră mică în apropiere de Thénardiers și a devenit prietenos cu fiica lor, Eponine, care a căzut profund în dragoste cu el, dar a fost pur și simplu considerat cel mai bun prieten.

Când Valjean și Cosette dau pomană săracilor, Marius prinde o bucatica de Cosette și instantaneu se încadrează în dragoste. Cele Thénardiers vedea, de asemenea, Valjean și cred că au acum șansa de a extrage mai mulți bani. Valjean și Thenardier susțin și Javert ajunge să intervină. Valjean și Cosette scape înainte de Javert le poate recunoaște și Thenardier pune la cale un complot pentru a jefui Valjean. Marius pledează cu Eponine a afla de unde Cosette trăiește ca să o pot vedea din nou in Mizerabilii.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: