PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Misiune Imposibilă 5 Naţiunea secretă – Mission Impossible Rogue Nation (2015) film online subtitrat

Regia: Christopher McQuarrie
Scenariu: Christopher McQuarrie
Actori: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner, Simon Pegg, Paula Patton
Anul: 2015
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
IMDB: 8.1


loading...

Popularitatea lui Tom Cruise şi cascadoriile spectaculoase din Misiune Imposibilă 5 Naţiunea secretă ar putea transforma premiera de la sfârşitul lui iulie în filmul verii cu cele mai mari încasări în România. Iată mai jos tot ce ştim în prezent despre premisele action-ului, un nou trailer de două minute şi jumătate, dar şi cine sunt principalii săi contracandidaţi la titlul de “filmul verii 2015”.

Intr-un material de ieri, cu teaser trailerul blockbusterului, că similitudinile dintre sinopsisul lui Misiune Imposibilă 5 Naţiunea secretă şi cel al lui Spectre, noul film cu James Bond, sunt frapante. Ambele filme au în centrul atenţiei o organizaţie secretă (Impossible Mission Force, pe scurt IMF, şi MI6) şi crema agenţilor lor concentrată în jurul unui star (Ethan Hunt şi James Bond). Ambele organizaţii trebuie să înfrunte nu doar un climat politic potrivnic (factori politici care doresc dizolvarea agenţiilor), ci şi o organizaţie malefică (Sindicatul şi SPECTRE). Faptul că premiera lui MI5 a fost devansată cu luni de zile nu poate decât să ajute premierei lui iulie, existând speranţe ca, după ce Mission: Impossible – Ghost Protocol a strâns 700 de milioane de dolari în lumea întreagă, cea de-a cincea parte a seriei măcar se se apropie, dacă nu să depăşească, pragul de un miliard de dolari.

Titlul în română al filmului este Misiune Imposibilă 5 Naţiunea secretă, deşi probabil că “naţiunea criminală” ar fi fost o traducere mai exactă a formulei “rogue nation” din titlul original. Trailerul de mai jos îl arată pe Ethan Hunt înfruntând Sindicatul, periculoasa grupare formată din asasini plătiţi ale cărei interese şi planuri nu le putem decât intui în acest moment. Termenul-cheie este “naţiune”, ceea ce sugerează că miza acţiunilor Sindicatului este una la nivel global şi că acţiunile lui Ethan Hunt urmăresc nu doar salvarea IMF, ci şi înlăturarea pericolului reprezentat de Sindicat pentru întreaga lume.

Unul dintre atuurile, cel puţin din punctul de vedere al publicului, ale lui Misiune imposibilă 5 este cooptarea în distribuţie, într-un rol principal, a actriţei suedeze Rebecca Ferguson. Încă nu ştim numele personajului ei, dar importanţa sa în noul film Misiune Imposibilă 5 Naţiunea secretă este aproape la fel de mare a ca a lui Ethan Hunt, Ferguson părând să interpreteze varianta feminină a descurcăreţului agent. Este o alegere inteligentă din partea scenariştilor şi a regizorului Christopher McQuarrie, dată fiind supărătoarea penurie de personaje feminine puternice din filmele de acţiune de la Hollywood. Deşi publicul-ţintă al filmului este format din adolescenţi şi bărbaţi tineri, promovarea adecvată a personajului Rebeccăi Ferguson ar putea aduce şi publicul feminin în cinematografe.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: