PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Misiune Imposibila 2 – Mission Impossible 2 (2000) film online subtitrat

Regia: John Woo
Actori: Mathew Wilkinson, Ving Rhames, Rade Serbedzija, Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton
Anul: 2000
Gen: Actiune, Aventura, Thriller
Durata: 123 minute
IMDB: 5.9/10 din 144307 voturi


loading...

Dacă James Bond este încă în jurul valorii de la sfârșitul secolului 21, el va arata mult ca Ethan Hunt. Eroul de “Misiune Imposibila 2” Seria este un 007 pentru timpul nostru. Asta înseamnă că: Sexul este mai mult de o surpriză și o distragere a atenției decât un stil de viață. Cascadorii și efecte speciale nu întrerupe complot, dar sunt intriga. Interesul eroului din noi produse de consum conduce mai mult spre cybergadgets decât mașinile sport. El nu este un patriot care lucrează pentru guvernul său, dar un pistol angajat care lucrează pentru o agenție internațională umbră. Și el nu fumeaza, abia băuturi, și este în starea fizică a unui triathlete.

Noul Bond, în scurt, in Misiune Imposibila 2, este un condus, supra-realizarea profesionala – nu un fel de sofisticat domn al familiei spion britanic folosit pentru a cultiva. Discuție mica sa constă nu din jocuri de cuvinte lascive, dar geekspeak. Când a ridicat o spranceana, probabil că nu lui, pentru că el este un maestru al deghizării și poate ascunde în spatele masti din plastic atât de realist, chiar de imagine sa nu stie sigur.

Primul “Mission: Impossible” (1996) a avut o parcelă nimeni nu a inteles. “Misiune Imposibila 2” are un teren pe care nu aveți nevoie pentru a înțelege. A fost încropit de expert la Hollywood script doctor Robert Towne din elemente de alte filme, în special lui Hitchcock “Notorious” (1946), din care el ia ideea că eroul se încadrează pentru prima dată în dragoste cu eroina, apoi heartlessly o atribuie pentru a relua o aventură vechi cu un ex-iubit, în scopul de a spiona pe planurile sale necinstite. În ambele filme, femeia este de acord să facă acest lucru pentru că ea iubește eroul. În “Notorious”, eroul pierde respectul pentru femeie dupa ce a face ceea ce el cere. Eroul modernă este prea amorală să se gândească la acest lucru.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website