PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Meru (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Jimmy Chin, Elizabeth Chai Vasarhelyi
Actori: Conrad Anker, Grace Chin, Jimmy Chin
Anul: 2015
Gen: Documentare, Actiune, Aventura
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Meru

În domeniul escaladării, traseul Shark’s Fin spre vârful central al muntelui Meru reprezintă fără îndoială provocarea supremă pentru orice alpinist. Această rută mortală a fost, în ultimii 30 de ani, scenă a numeroase tentative eșuate. Când Conrad Anker, Jimmy Chin și Renan Ozturk încearcă o escaladare a muntelui Meru, vor avea parte de momente dificile. Lipsa hranei, furtunile de zăpadă și temperaturile negative îi obligă să renunțe când se aflau la doar câțiva metri de vârf. Experiența trăită de cei trei pe muntele Meru este de-a dreptul incredibilă: prietenie, sacrificiu, speranță și obsesii. Alpiniștii au avut parte de toate în timpul expediției.

Un film bun pentru pasionatii de alpinism si nu numai. In stratosfera albă, când se întâlnește cu sine însuși în asaltul final, un alpinist consumă 15.000 de calorii în 24 de ore, iar lipsa de oxigen îi sfredelește organele și mintea. Citez din Alex Gavan : “urcușul este o exfoliere: pe măsură ce te apropii de vârf, lași în urmă straturile de tine pe care le-ai acumulat printre oameni, și care, de fapt, nu-ți aparțin”. Un film despre curaj si limite. Limita omului este fixata de Dumnezeu. Uneori chiar se confunda cu acesta. Imagini superbe si un documentar excelent, chiar daca scenariul nu te tine incordat 100%.


Trailer Meru

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: