PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Maşini – Cars (2006) DUBLAT Online

Regia: John Lasseter, Joe Ranft
Actori: Larry the Cable Guy, Jenifer Lewis, Owen Wilson, Paul Dooley, Paul Newman, Marcel Iureş, Florian Ghimpu, Corina Dănilă
Anul: 2006
Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Durata: 117 minute
IMDB: 7.2


loading...

N-aș fi crezut că, chiar și într-o animație 1,951 Hudson Hornet ar putea arăta în același timp ca și cum ar fi în sine Paul Newman, dar veti asista că feat, și alții, în “Maşini – Cars.” Aceasta este noua caracteristică animat de John Lasseter (“Toy Story”, “Aventuri la firul ierbii”); ea spune o poveste luminos și vesel, iar apoi are ceva profund ascuns în jurul marginilor. În acest caz, este un sentiment de pierdere. Ce am pierdut? Erou sa, o mașină de curse numit Lightning McQueen (Owen Wilson voce), tocmai a pierdut o cursă mare, iar într-o zi pe autostrada merge pe căi greșite, și rulouri în cătunul uitat de Radiator Springs, în județul carburatoare. Acest lucru a fost un oras happenin “, pe vremea când Route 66 a fost modul de a obține de la Chicago la Los Angeles, care trece prin Flagstaff, Arizona, și nu uita Winona. Dar acum autostrăzi și timpul în sine au trecut prin, și somnul orașului pe, o memorie de o America mai devreme.

Visul Lightning este de a câștiga Cupa pistoane, Marele Premiu al American Racing. E în drum spre cursa atunci când se pierde, și apoi, mai umilitoare, confiscat. Odată eliberate, el se întâlnește populația Radiator Springs, condus de Doc Hudson (Paul Newman), care ar putea fi un vechi-timer, dar, probabil, in Maşini, știe ceva despre Hudsons că Lightning nu: Datorită lor “de proiectare pas-jos,” ei a avut un centru de greutate mai jos decât Big 3 modele de timp și a câștigat cursele de masini stoc de a face ture mai stricte.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: