PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Maşini 2 – Cars 2 (2011) DUBLAT Online

Regia: John Lasseter, Brad Lewis
Actori: Larry the Cable Guy, Darrell Waltrip, Patrick Walker, Emily Mortimer, Michael Caine, Owen Wilson
Anul: 2011
Gen: Animatie, Aventura, Comedie, Dublate
Durata: 106 minute
IMDB: 6.3


loading...

În timp ce mă uitam “Maşini 2 – Cars 2”, o nostalgie evaziv trase la mintea mea. Nu, nu am fost amintesc “Masini” originale Pixar de la 2006. Acest a fost ceva mai profund îngropat și în cele din urmă, în mijlocul uneia de curse Grand Prix senzaționale filmului, a venit la mine: am fost așezat pe podeaua dormitorul meu mulți ani în urmă, cu unele masini de jucarie aliniat în fața mea, în timp ce am folosit mainile pentru a le cursă în jurul pe podea și în aer, între timp ceea ce face ca copiii de zgomot face de squooshing scuipat în gură.

În această memorie, am fost complet absorbit cu masinile mele. Ei au fost la fel de real ca oameni, și am jucat favorite și a identificat o masina ca surogat mea. Poate mâinile mele au fost în jurul valorii de picaj cu jucarii, dar imaginația mea a fost în altă parte, și am realizat dialogul pentru masinile: Oh, da? Ia asta! Vom vedea! Eeeeyowww!

Această memorie nu a fost întâmplătoare din “Maşini 2”. Cred că a fost inspirat de spiritul filmului John Lasseter lui. Eu cred într-un fel, marele animator stătea în stil indian la etajul al lui loc de joacă Pixar și năpusteau mașinile prin timp și spațiu cu incantare nesăbuit sublim. Am învățat de la “Cars”, care iubește Lasseter automobile, și aici aflăm că l-au pot servi ca avatare într-un curse și-spionaj thriller international ca traznita ca o imagine Bond trecut cu Daffy Duck.

Nu am nici o idee despre ceea ce copiii vor face din film. Într-un moment când unii “crescut-up” filme de acțiune sunt necruțător superficial și prost, aici este un film cu o asemenea complexitate încât chiar masinile au uneori pentru a întrerupe și să explice-l la ei înșiși. Se amesteca preocupările legate de combustibilii fosili, cu spycraft și o mulțime de curse Grand Prix, unde mai este în joc decât cine câștigă. Și are un nou erou: a strălucitor roșu Lightning McQueen (Owen Wilson vocea lui) este eclipsat de ruginit,-dolar dințată camion de remorcare numit Mater (Larry the Cable Guy), care a fost doar un vehicul de sprijin în primul film.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: