PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Madagascar 2 (2008) DUBLAT Online

Regia: Eric Darnell, Tom McGrath
Actori: Will i Am, Chris Miller, Alec Baldwin, Ben Stiller, Christopher Knights
Anul: 2008
Gen: Animatie, Aventura, Actiune, Dublate
Durata: 89 minute
IMDB: 6.7/10 din 72399 voturi


loading...

Aceste biete animale. În primul rând, acestea sunt tras departe de confortul de Central Park Zoo să fie blocat pe Madagascar. Apoi, ei află o prăbușit Cargo Cult avion de la al doilea război mondial, banda avionul împreună și să încerce să-l zboare înapoi acasă. De ce ar fi mai degrabă în New York? Nu se poate obține un taxi in Madagascar? Acestea toate fac parte din specii diferite, dar sunt confortabile cu diversitatea. Tipii ăștia ar s-au transformat în la Noe.

Ea nu arata ca avionul o să fac. Asta nu înseamnă peste Atlantic din Africa in animatia Madagascar 2. Aceasta înseamnă în Africa pentru a Atlanticului. Fă-le (sau publicul lor) realiza Madagascar este de est a Africii, în Oceanul Indian? Cum știu, am avut un prieten din Madagascar dată. Bătut-mă la șah. Unii oameni sunt, probabil, întrebam despre titlul “Madagascar: Escape 2 Africa”, pentru că ei cred că animalele au scăpat 2 Africa, în primul rând. Acum, nu ar trebui să li se scapa 4rom Africa? Așa că au decolare, și (spoiler?) Accident în Africa. Acum, ei se confruntă cu exact aceeași dilemă ca și în primul film: Pot animalele sălbatice supraviețui în sălbăticie?

Ei fac o treaba destul de amuzant, care este punctul in Madagascar 2. Acesta este un, film mai interesant luminos decât originalul “Madagascar”. Pun pariu Dreamworks co-fondator Jeffrey Katzenberg a fost hands-on. Când a fost la Disney, el a făcut prieteni cu un leu în timpul filmărilor de “The Lion King”. El a apărut chiar și cu el în lesă la conferinta. Se uită mai relaxat decât membrii presei. De obicei, la o conferinta, ei sunt cei care fac mâncarea.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: