PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Mad Max 2 (1981) film online subtitrat

Gen: Actiune, Aventura, SF
Scenariu: Terry Hayes , George Miller
IMDB: 7.6
Regizor(i): George Miller
Actori: Mel Gibson, Bruce Spence, Michael Preston

Continuarea realizata de regizorul George Miller la succesul sau Mad Max e dovada clara ca urmarile nu sunt in mod necesar inferioare originalelor ce le-au inspirat. Caci acest Mad Max e chiar mai intens si mai captivant decat precedentul. Actiunea se petrece in Mad Max 2 cativa ani dupa moartea sotiei si copilului sau cand fostul ofiter de politie Max (Mel Gibson), devenit un calator singuratic, rataceste prin salbaticiile Australiei. O Australie devastata de un razboi nuclear si unde rezervele de petrol sunt acum nepretuite. Max va fi pus in situatia deloc placuta de a trebui sa apere o comunitate de oameni cinstiti care exploateaza o rafinarie de banda de atacatori care o terorizeaza. Mad Max 2 a fost extrem de bine primit de catre public la lansare si de atunci (1981) nu a incetat sa incante tele(spectatorii) dornici de actiune si senzatii tari. Si la aceasta a contribuit, fara doar si poate, partitura remarcabila pe care o face Mel Gibson Mad Max 2.
Cu nici un alt mijloc de relaxare și cu apărătorii rafinariei pregătesc pentru a face scape lor, Mad Max 2 insistă asupra conducerii vehiculului reparat.


loading...

El lasă compusul din camion puternic blindat, însoțit de Copilului Feral el a împrietenit și cu ceilalți locuitori bordul ca apărători. Pappagallo l escorte într-un vehicul Marauder capturat. Humungus și de cele mai multe războinicii lui urmăresc petrolierul, lăsând locuitorii rămași liberi să fugă compusul într-o rulotă șubred și autobuze, suflare până rafinaria cum plece. Pappagallo și celelalte apărătorii cisternă, precum și numeroase jefuitorii, sunt uciși în timpul urmăririi și Gyro căpitanul este doborât. Mad Max 2 și Feral Kid se găsesc numai, urmărit de jefuitori. WEZ reușește să urce la bordul vehiculului și ataca Max, dar un coliziuni frontale cu mașina Humungus “ucide atât WEZ și Humungus. Max pierde controlul cisternei și iese de pe drum. Ca poartă rănit Max Feral Kid din petrolierul distrus, el vede nu cu gaz, dar nisip, se scurge din rezervor.

Filmul are loc la un moment dat în viitor, atunci când civilizația sa prăbușit, anarhie și violență domniei în lume, și benzi de roaming de jefuitori omoare unul pe altul pentru câteva magazine rămase de benzină. Vehiculele acestor războinici viitoare sunt resturi din lumea în care trăim acum. Există motociclete si camioane semi-remorcă și petrolierele care sunt familiare din autostrazile din 1982, dar există, de asemenea bizare masini de curse personalizate, dintre care cel mai de temut sa două posturi de oțel pe partea din față, la care inamicii pot fi legati (în cazul în care accidente rutiere, inamicii sunt primii care mor).

Războinicii rutiere ale titlului lua costume și codurile de conduită lor de la o vânzare scotocire de legende, mituri, și genuri: Ei arata si sa actioneze ca Angels Iadului, războinici samurai, piloți kamikaze, membri ai street-Gang, cowboy, polițiști, și rasă drivere. Ei vorbesc aproape deloc; eroul filmului, Max, are poate două sute de cuvinte. Max este jucat de Mel Gibson, un actor australian care a jucat în “Gallipoli”. Înainte de aceasta, el a făcut “Mad Max” pentru factorii de decizie de “Mad Max 2”, și că a fost un precursor filmul cu buget redus la acest extravaganta de acțiune și violență. Rolul lui Max în “Mad Max 2” este să se comporte ceva ca un cowboy eroic ar putea avea într-un Vest clasic. El se întâmplă la o mic grup de oameni care încearcă să protejeze proviziile de benzină de atacurile de războinici, care le-au înconjurat. Max voluntari pentru a conduce un tanc plin de benzină prin războinicii din jur și să-l câteva sute de mile de coastă, în cazul în care toți speră să găsească siguranță. După această premisă este stabilită cu o mare de simbolism, ritual, și violența (și atât de puține cuvinte că, uneori, avem de a ghici ce se întâmplă), filmul ajunge la adevăratele sale curaj.

Piesa stabilit în “Mad Max 2” este o secvență de urmărire incredibil de bine sustinuta, care dureaza pentru ultima treime a filmului, ca Max și semiremorcă lui rula o mănușă de tot ceea ce sălbaticii poate arunca la ei. Directorul “Mad Max 2”, George Miller, compară această secvență Chase a Buster Keaton, “The General”, și eu pot vedea ce înseamnă el. Deși “Generalul” este comic, este, de asemenea, foarte interesant, ca Keaton, jucând inginerul unei locomotive excesul de viteză, se execută o serie nesfârșită de variații privind posibilitățile de bază a două trenuri și mai multe seturi de cale ferată. În “Mad Max 2”, există este de fapt un camion și un drum. Urmăritorii și apărătorii au diferite tipuri de mașini și camioane să-și alunge sau să apere camion principal, și întreaga veniturile Chase la viteza ametitoare ca cvasi-gladiatori salt prin aer de la un camion de curse la altul, cel mai adesea fiind zdrobit sub roți.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: