Luther (2010) Serial Online Subtitrat

Regia: Neil Cross
Actori: Steven Mackintosh, Idris Elba, Indira Varma
Anul: 2010
Gen: Crima, Drama, Mister, Seriale
Durata: 360 minute
IMDB: 8.6

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Luther (2010) SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

Luther (2010) SEZONUL 2 Online:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

Luther (2010) SEZONUL 3 Online:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

Luther (2010) SEZONUL 4 Online:


S04E01:

S04E02:

In seriale online Luther spune povestea detectivului John Luther, interpretat de Idris Elba, un om cam sărit de pe fix, dar cu sclipiri de geniu în meseria lui de investigator.

Cine pe Pamant este el, s-ar putea întreba. Elba a atras acest premiu în rândul unor arbitri culturale pentru care a jucat Stringer Bell din sârmă, serialul HBO (afișat pe BBC Two anul trecut) despre un dependent de droguri Baltimore moderne, care poate fi, eventual, a fost cea mai mare bucata de TV a făcut vreodată. Stringer Bell a fost mâna dreaptă a Avon Barksdale, cablul de gangster-șef. Dar Bell a fost mai interesant personaj: un amestec fascinant de greu omului orgoliul și rafinament, care a știut suficient să știi că nu a vrut să fie un asasin toată viața lui, care a mers la cursuri de economie și se păstrează o copie a lui Adam Smith bogăția națiunilor în apartamentul său curat din seriale online Luther Sezonul 1. El a fost cel mai mare personalitate în spectacol, un om pe care urât – dar a căzut în dragoste cu.

Cei născuți-britanic Elba a mers pe coattails lui Stringer atunci; este partea care-l aruncă de la obscuritate la care face obiectul lingușitor profile ziare. Dintr-o dată ne lectură două pagini se întinde pe interesul secundară Elba ca un muzician rap; și el încruntat de la copertile revistelor de moda. Toate acestea înseamnă că lucrul esențial despre Luther Sezonul 1 este dacă Elba, au făcut nimic remarcabil de la The Wire, poate trăi până la hype. Detectivul omonim, DCI John Luther, este prima sa rol principal într-o serie din Marea Britanie prime-time. Dacă el nu produce un caracter la fel de magnetic ca Stringer Bell, naysayers va pronunța Stringer doar un flash în tigaie; actorul doar medie. Dacă el face, ei bine, următoarea oprire superstar.

Luther, se pare, este o serie de detectiv caraghios stabilite pe străzile medii din Londra. E frumos împușcat, plin de perspective arhitecturale slick, și se mândrește cu versatil și cochet Ruth Wilson ca personajul feminin sa, o minune astrofizician care a împușcat părinții ei. Este șablon, deși. Sa “idee mare” este că știm că ucigașul de la începutul fiecărui episod – ceva Columbo făcut de zeci de ani. Scriitor Spooks Neil Cross a creat un politist nonconformist care este bântuit de care clișeu rebel polițist că a ucis un om în timp ce la locul de muncă. Echipa lui cred că e de încredere, dar ține-l pe din cauza intuiția penale genial (a se vedea, de asemenea, Wallander, Cracker, Prime Suspect).

Și, din păcate, Luther Sezonul 1 permite Elba jos. Că intuiția “genial” nu este suficient de genial. Sa exemplu șef ultima noapte a venit atunci cand Luther a dat seama că a fost intervievarea vinovat pentru că nu a căsca atunci când a făcut-o, din care el a decis ea lipsea empatie și a trebuit să fie un criminal. Până la această logică, mai multe dintre colegii mei sunt criminali în serie.