PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Lumea de dincolo Revolta Lycanilor – Underworld: Rise of the Lycans (2009) film online subtitrat

Regia: Patrick Tatopoulos
Actori: Mark Mitchinson, Tania Nolan, Leighton Cardno, Alex Carroll, Jason Hood
Anul: 2009
Gen: Fantezie, Aventura, Actiune
Durata: 92 minute
IMDB: 6.5/10 din 68090 voturi


loading...

Actiunea filmului Lumea de dincolo Revolta Lycanilor este plasata inainte de primele doua parti Underworld si Underworld Evolution. Aceasta poveste se axeaza pe originea razboiului sangeros care s-a intins de-a lungul secolelor dintre vampirii aristocratici cunoscuti si ca Death Dealers si fostii lor sclavi, Lycan-ii. In perioada Evului Mediu, un tanar Lycan, Lucian s-a saturat de sclavie si de a sta sub tirania vampirilor pe care i-au protejat pana in momentul de fata. Sonja este fiica lui Viktor, conducatorul vampirilor. Ea se indragosteste de varcolacul Lucian si isi sfideaza tatal care nu vrea sa auda de legatura celor doi. Lucian comploteaza detronarea vampirilor, in Lumea de dincolo Revolta Lycanilor, preluand rolul de lider in razboiul varcolacilor impotriva vampirilor. Dar pentru ca planul lui sa aibe succes, el va avea nevoie de fiica marelui Viktor, pentru a obtine libertatea tuturor Lycanilor.
O lupta sangeroasa care a izbucnit de secole intre doua triburi puternice de nemuritori este infatisata in Lumea de dincolo Revolta Lycanilor. Cel de-al treilea film din saga Lumii de dincolo se intoarce in timp pentru a deslus
Cel de-al treilea film din saga Lumii de dincolo se intoarce in timp pentru a deslusi originile conflictului dintre ceata aristocratica a Vampirilor, cunoscuti si sub numele de Negustorii Mortii, si barbarii Lycani, care se trag dintr-o hoarda de lupi fiorosi. Avand mai multe imagini create pe calculador si mai multe efecte speciale decat filmele anterioare, “Lumea de dincolo Revolta Lycanilor” ne dezvaluie unele dintre cele mai teribile secrete ale seriei.
Cu peste o mie de ani inaintea evenimentelor relatate in primul film “Underworld/Lumea de dincolo”, au luat fiinta doua rase de fiinte preistorice, fiecare tragandu-si obarsia din cei doi fii ai nemuritorului Alexander Corvinus. Vampirii, care se trageau din Markus, au devenit niste creaturi elegante, aristocratice, sirete, bautoare de sange. Varcolacii, care se trageau din William, au devenit niste creaturi salbatice, care si-au pierdut toate trasaturile umane – cu un apetit insatiabil pentru violenta.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: