PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Lumea de dincolo 3 Revolta Lycanilor – Underworld Rise of the Lycans (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Patrick Tatopoulos
Actori: Mark Mitchinson, Tania Nolan, Leighton Cardno, Alex Carroll, Jason Hood
Anul: 2009
Gen: Fantezie, Aventura, Actiune
Durata: 92 minute
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


loading...


Sinopsis Lumea de dincolo 3 Revolta Lycanilor – Underworld Rise of the Lycans

Acest prequel urmareste originea vrajbei dintre vampirii aristocrati, cunoscuti si sub numele de Negustorii Mortii (Death Dealers), si fostii lor sclavi, varcolacii(Lycans). In Evul Mediu,un tanar varcolac numit Lucian era un lider puternic si ii chemase pe varcolaci sa se ridice impotriva lui Viktor, un rege vampir foarte crud, care ii inrobise. Lucian incearca acum sa distruga vampirii si sa redea libertatea varcolacilor.

Nu sunt în măsură să îi acord o notă, pentru că nu sunt un critic, ci doar categorisesc filmele și serialele pe care le urmăresc în plăcut/neplăcut. Fiecare film/serial are povestea sa și nu le poți compara, pentru că au diferite teme. Pe acesta îl încadrez la plăcut. Cele 10 stele pe care le acord sunt pentru că îmi place, la cele care nu-mi plac acordând o stea.

Daca e arta, filmul trebuie sa-l percepi mai intai cu sufletul, si apoi cu mintea. Daca-l analizam (cu mintea), putem gasi destule critici. Insa eu l-am perceput ca un film antrenant, cu un fir narativ solid, chiar daca usor previzibil. Un film care are de toate, care e simplu, dar placut de urmarit, si in care actorii isi fac bine treaba. Un film convingator. Pe mine m-a convins. Acord cu placere nota 8.


Trailer Lumea de dincolo 3 Revolta Lycanilor – Underworld Rise of the Lycans

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*
Website