PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Linişte mortală – Dead Silence (2007) Film Online Subtitrat

Regia: James Wan
Actori: Ryan Kwanten, Keir Gilchrist, Joan Heney, Amber Valletta
Anul: 2007
Gen: Groaza, Mister, Thriller
Durata: 89 minute
IMDB: 6.2

Dead Silence este al doilea film regizat de James Wan și scris de Leigh Whannell, cei doi mortal care ne-a adus primul film Saw. A trecut mai mult de 3 ani de debutul regizoral și rezultat statutul de cult imediat în genul horror Dead Silence, și mulți au fost așteaptă cu nerăbdare următorul său proiect. Acest lucru se întâmplă să fie o revizuire foarte greu să scrie pentru că nu vreau să dau nimic departe, dar permiteți-mi să vă spun, este o dracu ‘de o plimbare!


loading...

Dead Silence se concentrează pe Jamie Ashen (Ryan Kwanten), un văduv recent care se întoarce în orașul său natal din Fair Raven a investiga crime misterioase și brutală a soției sale. El este însoțit de o păpușă ventriloc care a fost lăsat la ușa lui din față înainte de a murit soția lui. Când a ajunge la orasul sau natal, el incepe sa se descurca o secrete adânc despre vechi Cel ventriloc a orașului pe nume Mary Shaw, care e poveste Dead Silence cu fantome este folosit pentru a speria copii. În timp ce intriga nu ar putea fi cel mai original sau credibil, iar unele secvențe pot fi ușor previzibil, mort Silence oferă sperie mai autentic decât Saw Wan.

Wan a învățat de la cea mai mare greșeală a făcut în văzut și a găsit actori mai bine de data aceasta. Ryan Kwanten este în măsură să dea o performanță foarte credibil ca personajul său face drum prin secretele orașului. Donnie Walhberg este amuzant ca poliția oferă atribuite urmeze caracterul Kwanten de la oraș întunecat. În general, performanțele sunt exact pe tasta cu tonul și simt al filmului, oferind publicului realismul în poveste altfel ireal și înfricoșător.

Acum la motivul pentru care acest film Dead Silence chiar functioneaza. Fără a da prea mult departe, filmul are o mare gimmick, și e perfect. Știi când ceva înfricoșător se va întâmpla, și acesta oferă. Există atât de multe scene de suspans și cu adevărat tulburătoare din film. Chiar dacă nu crezi că păpuși sunt speriat, sunt mult mai multe elemente din film care generează o atmosferă excepțională pe care numai un adevărat film monstru universal ar putea. Autentic așa, deoarece este universal in studio pentru a distribui acest film.

În cele din urmă, chiar în legătură cu morți Silence din cauza lipsei filmului de gore. Socant știu. Wan este capabil de a scoate sperie strălucitoare, evitând cel puțin suma de gore gratuit ca el poate – și filmul nu are nevoie de ea. Deci, de multe filme de groază Dead Silence pe cale nimic, dar Gore – este aspectul care devine publicul pentru a vedea filmul. Wan evită acest lucru, cu îndrăzneală, și creează un film de groază care oricine cauta un timp de distracție și unele țipete va iubi.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: