PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Life (2015) film online subtitrat

Regia: Anton Corbijn
Scenariu: Luke Davies
Actori: Robert Pattinson, Peter Lucas, Dane DeHaan, Alessandra Mastronardi
Anul: 2015
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.2


loading...

Filmul Life regizorului Anton Corbijn îi continuă acestuia cariera într-un mod neconvenţional, după thrillerele The American şi A Most Wanted Man. Life este o poveste biografică, plasată în anii ’50, având în centru prietenia dintre James Dean şi fotograful Dennis Stock, de la revista Life, cu actorii Dane DeHaan şi Robert Pattinson, pe măsură ce aceştia doi călătoresc de-a lungul şi de-a latul Statelor Unite.

Directorul olandez Anton Corbijn este deosebit, în cazul în care nu unic, calificat pentru a oferi o perspectivă pe tema fotograf și subiectul său. Înainte de a începe sa mișcare imagine regie cariera cu 2,007 de “Control”, Corbijn a fost un fotograf meticuloasă și foarte respectat încă care a împușcat unele dintre figurile cele mai enigmatice și intrigante artelor, inclusiv Captain Beefheart, Bjork, Miles Davis, Robert De Niro , Peter Hammill, U2 (e imagini Corbijn asupra grupului “The Joshua Tree” album), Gary Lucas, și multe altele. Menționat anterior “Control” a fost un cont sensibil și bracingly neconvențională a vieții de Ian Curtis, cantareata Joy Division care a fost, printre altele, o sursă de inspirație majoră pentru Corbijn in Life.

Corbijn lui “Life” este al patrulea poza lui caracteristică și într-un sens sau cel mai ambițios, abordarea 1950 încă foarte mitologizate și idolatrizat de film activitate senzația James Dean, concentrându-se pe câteva săptămâni înainte de 1955 filmul “East of Eden” a avut premiera și la făcut în un superstar în special combustibil practic peste noapte. “Viața” spune povestea lui Dean și Dennis Stock, un independent fotograf ambițios de lucru pentru întârziere, a deplâns, de format mare de imprimare photocentric revista Life (deci dublu-adica titlul filmului). Viitorul Pictograma este jucat de Dane DeHaan, în timp ce stoc este jucat de steaua contemporan mai mare Robert Pattinson. Cei doi se intalnesc aproape drăguț la o petrecere de la Hollywood la casa de director Nicholas Ray; Ray are în vedere Dean pentru un rol în următorul lui film, în timp ce stoc este în căutarea de muncă, departe de covorul rosu. Stoc încercat un T-cămășilor Dean încearcă să fie invizibil la barul de la piscină; cele două linii de pornire schimb și pentru o parte bună, ulterior, schimburile arata ca o formă de flirt in filmul Life.

Ceea ce avem într-adevăr, după cum se vede, este de două suflete pierdute într-un acvariu care trăiesc, nu de a face lor, și un fel de mirat de ce sunt acolo, și modul în care acestea o să ieși din ea. DeHaan joacă Dean ca un fel de bântuit smart-aleck, deigning să nu ia nimic în serios, dar în ceea ce privește prea general lumea ca un bătăuș care a luat catelul lui în același timp. Într-un interviu de promovare “East of Eden”, a discreditează alene un occidental care mai târziu se dovedește a fi fost un mare succes pentru cap Studio Jack Warner (jucat ca un asasin curte de Ben Kingsley), care oferă consultanță, ulterior, Dean că dacă vrea o Cariera el trebuie să înceapă comporta într-un mod “inteligent” in Life. Stoc, între timp, face bani bine de lucru cu semenii el numește “gorilele covorul roșu”, dar vrea să facă arta proprie, și vede Dean ca subiect ideal pentru un eseu foto. Și astfel cei doi formează o alianță incomodă, drumetii montane la New York și apoi la casa lui Dean în Indiana pentru a capta unele momente nestaditizat în … Life.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: