PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Justiţie pe cont propriu – Seeking Justice (2011) film online subtitrat

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Scenariu: Todd Hickey, Robert Tannen
IMDB Rating: 6,2
Regizor(i): Roger Donaldson
Actori: Nicolas Cage, January Jones, Guy Pearce


loading...

În New Orleans, Will Gerard (Nicolas Cage) este un profesor de limba engleză la umil Rampart High School. Cel mai bun prieten a lui Will Jimmy (Harold Perrineau), de asemenea, lucrează la școală. Soția lui Will Laura (January Jones) este un muzician care este într-o orchestră locală. Într-o noapte, după o performanță, Laura este bătută și violată cu brutalitate de către un străin pe nume Hodge (Alex Van). La spital, in “Justiţie pe cont propriu”, în timp ce Will este în așteptare pentru știri despre starea lui Laura, Jimmy spune o Will înnebunită de durere că este încrezător că violatorul va fi găsit. Un străin care se Simon (Guy Pearce) solicită spune ca el să reprezinta o organizatie care se ocupa cu criminalii sistemul de justiție nu are. Simon descrie grupul său ca “câteva cetățenii care caută dreptate.” El spune Hodge a violat alte femei înainte, și a fost eliberat condiționat de trei săptămâni înainte de atacul lui pe Laura.

Simon propune o ofertă interesantă; în schimbul o favoare de la dorinta de a fi stabilite ulterior, Simon va aranja pentru a avea un străin face Hodge plătească pentru viol Laurei. Acest lucru ar scuti Will și Laura un proces de extragere, ceea ce ar face Laura suferi chiar mai mult decât are deja de repetat forțând-o să retrăiască viol, și de a fi traumatizat de avocați. Înnebunită de durere și îndurerat, va consimte la afacere. Hodge este ucis, iar o imagine a corpului Hodge, impreuna cu un medalion care Hodge luat de Laura timpul viol, sunt trimise la Will ca dovadă in “Justiţie pe cont propriu”. Codul fraza organizației este: “Iepurele sare foame.” Șase luni mai târziu, Simon se întoarce. El vrea Will să urmeze o femeie și doi copii la grădina zoologică și să se uite pentru un om. Dacă Will vede acest om, el trebuie să apeleze un număr atașat la o imagine. Will este de acord, în speranța aceasta va îndeplini datoria. Simon, cu toate acestea, continuă să cheme Will, cerându-i să continue ceea ce face, susținând omul este un infractor de sex. Avand de ales, așa cum Simon promite să răzbuna dacă nu asculta, un Will reticente este de acord. El este instruit să-l omoare pe om de pe o pasarelă pietonală care este sub o mare de pasaj “accidental” lovi-l de pe ea la moarte, ceea ce face să pară sinucidere.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: