PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Just Go with It (2011) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Nevastă de împrumut
Regia: Dennis Dugan
Actori: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Brooklyn Decker
Anul: 2011
Gen: Romantice, Comedie
Durata: 117 minute
IMDB: 6.4

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Considera in filme online Nevastă de împrumut – Just Go with It. Danny (Adam Sandler) a rupt nunta în ultimul moment, dar continua sa poarte verigheta. Femeile găsi inelul seducător, și nu poate rezista sex cu un bărbat însurat. Prin urmare, cele mai multe (nu toate) dintre femeile din viața lui sunt proști. Acest lucru funcționează pentru el timp de aproximativ 25 de ani. Intre timp, el devine un chirurg plastic celebru în Beverly Hills. El este asistat de asistenta Katherine (Jennifer Aniston), care are doi copii.

Pe de o zi din Nevastă de împrumut – Just Go with It, el nu poartă inelul, el petrece o noapte idilică în plaja cu delicioase în vârstă de 23 de ani, Palmer (Brooklyn Decker). Apoi, ea găsește inelul în buzunar și crede că este căsătorit, iar el se afla si spune ca da, dar divorțul său este aproape definitivă. Ea insistă asupra îndeplinirii soției sale. El face Sora Katherine pretinde a fi soția lui. El cumpără ei de mai multe mii de dolari în valoare de haine pentru una (1), întâlnirea cu Palmer.


loading...

Din motive care au de a face cu dragostea lui Palmer de copii, toate acestea zboară spre Hawaii, împreună cu doi copii Sora lui Katherine și prietenul lui Danny de liceu a lui Eddie (Nick Swardson), care pretinde a fi logodnicului Asistenților Medicali din filmul Nevastă de împrumut – Just Go with It. Eddie din Nevastă de împrumut – Just Go with It, se deghizeaza cu ochelari groase și cel mai prost accent german, deoarece tipul care a adorat pe Hitler în “The Producers”. El a brandishes, de asemenea, o țeavă de spumă de mare, pentru că toți cei care au văzut “Inglourious Basterds” stie toti germanii de fum conducte de spumă de mare.

Acest lucru din Nevastă de împrumut – Just Go with It ar putea să funcționeze ca o farsă. Poate a făcut-o, în Franța. Aceasta a funcționat ca o piesă de teatru pe Broadway de Abe Burrows. Ea a lucrat ca un film 1969 cu Walter Matthau, Ingrid Bergman ca asistenta si Goldie Hawn ca tânăra fată. Ea nu funcționează acum. Problema este dulceața aproape paralitică a personajelor. Nimeni nu este cu adevărat încearcă să scape cu nimic. Ei doar încearcă să facă ceea ce este corect într-un mod pe ascuns. Walter Matthau a fost șiret în leagăn. Goldie Hawn a fost amarata definitiv. Ingrid Bergman a fost * suspin *. Scenariul din 1969 a fost de I.A.L. Diamond, care a cunoscut un lucru sau două despre farsă când a scris “Unele Like It Hot”. Ei au făcut un film bun.

Atât de frumos e toată lumea de aici că, chiar și caracterul complet excedent jucat de Nicole Kidman este subminat. Ea joacă stand-by vechi, populara fata care a fost medie cu asistenta Katherine în liceu. Noi știm clișeu. Kidman ar fi putut face ceva cu ea, dar scenariul îi dă unde să meargă Este dureros să îndure scena dulceag, unde se saruta și se completează până.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: