Joe Dirt 2 (2015) film online subtitrat

Regia: Fred Wolf
Actori: Christopher Walken, Brittany Daniel, Patrick Warburton, Mark McGrath, Dennis Miller
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 4.4

Istoria neobișnuită a “Joe Dirt 2” un film de greu pentru a revizui face. Daca esti unul din acei oameni care au vizionat inițial de fiecare dată când a fost pe cablu (și a găsit ceva să tweet despre asta), “Beautiful Loser” conține suficiente callback la originalul pentru a satisface. Oricine altcineva, probabil, ar trebui să caute în altă parte pentru comedie lor. “Joe Dirt 2” este salbatic inconsistente, sentimentul de multe ori ca a fost pălmuit împreună repede înainte ca cineva a schimbat mintea lor și a pus o plată opri pe cec de finanțare. Mai ales la început, tonul filmului este adesea unul dintre abia încearcă, după cum puteți vedea Spade și cohortele lui, practic, cu ochiul la aparatul de fotografiat și a zis: “Poți să cred că se întâmplă?” Uneori exprimate nu pare atât de sigur este un film real, și, în special pentru primul act, se simte ca au împușcat totul într-o ia, și le lăsat în film. Poate că s-au temut să țipe tăiat in Joe Dirt 2.

“Joe Dirt 2: Beautiful Loser” nu joaca doar pe nostalgia pentru o comedie în vârstă de 14 ani, dar pentru filme clasice de mai multe generatii, inclusiv trimiterile la “Back to the Future”, “Forrest Gump”, “Diner” “Tăcerea mieilor” și “O viață minunată.” Este un talmeș-balmeș de referințe de film, bancuri despre sudiștii, asides suprarealiste și o mulțime și o mulțime de fizica umor, există un pic de 15 minute despre bile lui Joe. La jumătatea, Dennis Miller spune: “Aceasta este Joe Dirt 2 și de ce am suprascris asta?” El face un bun punct.

Chiar reșapare complot lipsit de sens, suprarealista este dificil. Joe Dirt 2 (David Spade), sta pe o bancă, povestind pentru un străin cum a pierdut soția (Brittany Daniel) și trei fiice. Povestea începe destul de simplu, și cu un pic de farmec jos acasă, în narațiunea de un tip care “Am fost la școala de lovituri dure și a absolvit cu onoruri.” Dirt are o problemă de sine, gândire inteligenta slaba si profesional aspirații îl va forța să-și piardă familia. Într-o zi, soția și fiicele sale prind lui Joe colegii exploatare ținând transformă farting pe el (da, ai citit acest drept), și de rușine lui Joe creste mai puternic. Când un twister literalmente îl trimite înapoi în timp, Joe trebuie să lupte drumul său înapoi la familia lui.