PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


loading...

Jocul supravieţuirii – Gamer (2009) film online subtitrat

Regia: Mark Neveldine
Actori: Gerard Butler, Michael C. Hall, Ludacris, Brian Taylor
Anul: 2009
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 5.8


loading...

În 2024, inventator și programator profesional, Ken Castle (Michael C. Hall), a revoluționat industria jocurilor de noroc, cu naniti sale auto-replicare care înlocuiesc celulele creierului și permit un control complet al tuturor funcțiilor motorii de către un terț in “Jocul supravieţuirii”. Prima cerere Castle a acestei tehnologii este un joc numit societate, care permite jucatorilor sa controleze o persoană reală într-o comunitate pseudo (la fel ca The Sims sau Second Life). Acest lucru permite jucătorilor să se angajeze în tot felul de dezmăț, cum ar fi rănit în mod deliberat “personajele” lor și angajarea în sex dur cu oamenii aleatoare. Ca urmare, cei care lucrează ca “personaje” din societate sunt plătite foarte bine în compensație.

Cu succes societății și profituri uriașe, Castelul (acum mai bogat decât Bill Gates), creează un al doilea joc multiplayer, Slayers. De “caractere Jocul supravieţuirii” în acest joc shooter third-person sunt moarte rând sau de viata închiși deținuții folosite in luptele cu arme letale pe câmpurile de luptă reale special create. Orice deținut care supraviețuiește 30 meciuri câștigă libertatea, în timp ce infractorii minori nevoie de un singur meci în timp ce este limitată la o cale de pre-programate care nu le pot abate de la și nu este controlat de nimeni. “Jocul supravieţuirii” este cunoscut pentru o problemă decalaj în joc și nici o comunicare între deținuți și jucători, astfel încât nu există o întârziere între periculos “de control și deținuți” jucătorii răspunsuri. Deși jucătorii de control deținuților în timpul deplasării, deținutul se decide când va trage.

În Slayers, John “Kable” Tillman (Gerard Butler) este fata cea mai de recunoscut și cel mai bun soldat din cauza care au supraviețuit 27 de meciuri, mult mai mult decât orice alt participant (nici un alt deținut decât Kable a supraviețuit mai mult de 10 meciuri). Acest lucru îl marchează ca fiind unul dintre cele mai grele obiectivelor și, de asemenea, ca favorit mulțimii. Simon (Logan Lerman), un gamer superstar în vârstă de șaptesprezece ani dintr-o familie bogată, este jucătorul care îl controlează în mod exclusiv, de asemenea, câștigă faima pentru a juca Kable, dar el este mai mult un pusti rasfatat.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: