Jackass 3D (2010) Film Online Subtitrat

Regia: Jeff Tremaine
Actori: Preston Lacy, Loomis Fall, Eric Koston, April Margera, Johnny Knoxville, Phil Margera, Steve-O
Anul: 2010
Gen: Documentare, Comedie, Actiune
Durata: 94 minute
IMDB: 7.1


loading...

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Au fost sprâncene ridicate recent, când Muzeul din New York de Arta Moderna din New York, organizat în premieră mondială Jackass 3D. MoMA? Templul de ultimă oră practică estetice? Ceea ce pe pământ ar poseda curatori sale de a onora poznele de o grămadă de om-băieți-poo obsedat a căror strivire os, cap-over-tocuri de rostogolire cascadorii au fost verificate inițial pe MTV între 2000 și 2002?

De fapt, a fost o idee inspirată Jackass 3D. instituțiile de artă au jubilat mult timp în estomparea culturii de înaltă și joasă. Acestea au fost de așteptare de artă de performanță de natură violentă și șocantă de zeci de ani. Jackass, a cărui farse trebuie să ia vârstele să se gândească în sus, sunt documentații de proiecte conceptuale în domeniu. Sunt, de asemenea, la fel de outré ca aproape orice lucru în canonul de body art.


loading...

Ce mai contează să ne gândim la Jackass 3D în contextul galeriei, mai degrabă decât la cinematograf? Ei bine, renunțarea la punctele de multe ori-citate cinematice de referință – și interpreților de prost gust, cum ar fi Mack Sennett sau trei Stooges – face mai ușor pentru a vedea Johnny Knoxville, Steve-O și prieteni la cataramă lor vesel ca rânjind, yowling versiuni ale place de Marina Abramovic, Vito Acconci, sau Chris Burden, artistul Boston-născut, care a avut celebra un asistent împușcat în braț. În mod egal, poate Sarcina ar fi gândit ca un comic.

Poate că aceasta este mult prea teoretic Jackass 3D. Prea speculativă. Nu se spune nimic despre dacă este sau nu Jackass 3D este nici un bine. Este? Ei bine, cascadorii și pratfalls sunt la fel de dement ca niciodată: jet-ski peste garduri vii, încercând să meargă pentru un mititel în fața motorului din spate a unui avion, fiind legat la toaleta de o toaleta portabil, care a fost atașat la un bungee dispozitiv, astfel încât ocupantul sfârșește prin a fi yo-yo’d pe fondul unei furtuni de fecale. “Asta cascadorie avea totul”, un tip remarcă, “Pericol si s — și vomă.”

Ceea ce el nu menționează este homoerotismul. Care este ciudat: Jackass este cel puțin la fel de gay-un film ca Brokeback Mountain sau lapte. Cu atât mai mult, pentru că arată că trei adulți umblând aiurea despre voios în diferite stadii de dezbrace; de obicei, nu foarte departe de vagabonzi sau willies celuilalt in filme online Jackass 3D. De această dată, Wee Man este superglue pe pieptul lui Preston, astfel încât acestea sunt blocat într-o poziție 69; un alt tip folosește penisul ca un fel de liliac cricket; o scenă arată un ciocănitoare ciocănire departe la un membru al omului.

Jackass 3D face ca unele dintre aceste scenarii mai tangibil, dar nu cu mult. Interpreții îmbătrânesc, și de râs lor pare la fel de tensionate așa cum se întâmplă întotdeauna în spectacole zoo-format. Un aspect puțin probabil de cantareata Will Oldham poate face sa se ridice, dar problema cu acest Jackass 3D, ca întotdeauna, este că nu are nici un fel de narațiune. E doar o cascadorie după altul.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: