PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Jack si uriasii – Jack the Giant Slayer (2013) film online subtitrat

Gen: Aventura, Fantezie
Producator(i): David Dobkin, Dan Studney, Christopher McQuarrie
IMDB: 6.3
Regia: Bryan Singer
Actori: Nicholas Hoult, Bill Nighy, Ewan McGregor


loading...

Pe baza acestor reclame TV inevitabile pentru “Jack si uriasii” oferind giganti-CGI cauta clomping în jur și a aruncat mori de vânt în timp ce un hipster-quipster Jack Romances un generic cu aspect prințesă, nu am fost temut exact de screening, dar nu pot spun că am avut-o pe incercuit calendarul meu, fie. Mă bucur să raporteze, totuși, “Jack si uriasii” este o aventură vibrant, original și bine distractiv. Director Bryan Singer, o distributie de prima-si o echipa stelar de scenariști, scenografi și efecte speciale vrajitori au pudrate de pe un vechi și (să recunoaștem) nu deosebit de convingatoare basm și ne-au dat o mare aspect plimbare fiorul în care ne interesează de fapt o serie de caractere.

Există chiar și o cameră pentru doar indiciu de empatie pentru giganți. Nu e ușor să fii un gigant. De fapt, am câteva întrebări cu privire la modul gigant de viață, dar ne vom ocupa de asta mai târziu. “Jack si uriasii” începe cu citirea unei legende în două case diferite în aceeași noapte. Young Jack, un băiat fermă aproximativ 8 ani, a citit povestea de atâtea ori, paginile cărții sale au purtat aproape imediat – nu se roagă pe tatăl său cu amabilitate, văduvă să-i spună povestea doar o dată. Între timp, în spatele zidurilor mănăstirii castel, o prințesă în așteptare cu nerăbdare absoarbe aceeasi poveste, citit-o de mama ei, care, la fel ca tatăl lui Jack, nu este de gând să-l facă trecut credite de deschidere a acestei povești.

Tăiate la 10 de ani mai târziu. Jack a crescut de a deveni Nicholas Hoult, un tânăr bărbat frumos și aproape plictisitor nobil acum traiesc cu unchiul său amar vechi după ciuma a luat tata. Eleanor Tomlinson este printesa Isabelle, care, desigur, este aventuros și romantic și incorigibil, și dorește CHIAR ea nu trebuie să se căsătorească cu Roderick brut, vechi și, evident, duplicitar (marele Stanley Tucci, Hamming l doar timid de a învârti mustață)

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: