PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Îţi facem părul măciucă – Goosebumps (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Rob Letterman
Scenariu: Darren Lemke, Scott Alexander
Actori: Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush
Anul: 2015
Gen: Aventura, Comedie, Fantezie
IMDB: 6.5

In Îţi facem părul măciucă – Goosebumps, lumea de RL Stine, autorul mega-cel mai bine vandut-a foarte popular cărți de groază, dar-știi-tu-de-copii, este una foarte singular. Este plină de monștri concepute inteligent care derivă de la adult clasic sau de groază “adult”, dar care sunt înclinate în mod consecvent și imaginativ pentru a gusta un public tânăr și toleranță. Ideea este de a furniza necesare, um, fiori, dar nu coșmaruri traumatizante. Succesul Stine este bine meritat, iar poveștile sale au fost adaptate pentru televiziune si direct-to-video de tărâmuri, printre altele. O incursiune film în care lumea este un concert potential provocatoare, dar regizorul Rob Letterman, Îţi facem părul măciucă – Goosebumps, ajutat de scriitori Scott Alexander si Larry Karaszewski și Darren Lemke și o distribuție energic, ridica la ocazie, oferind un film care este o mulțime de bun distracție înfiorător în ciuda unor construcții dubioase.


loading...

În Goosebumps, adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette), supărat că a trebuit să se mute dintr-un oraş mare într-unul mic, întrevede o rază de speranţă când întâlneşte o fată frumoasă din vecini, pe nume Hannah (Odeya Rush) şi leagă o nouă prietenie cu Champ (Ryan Lee). Dar fiecare lucru bun are şi partea lui întunecată, aşa că Zach află destul de repede că misteriosul tată al lui Hannah este de fapt R.L. Stine (Jack Black), autorul seriei de succes, Îţi facem părul măciucă – Goosebumps.

Când Zach începe să afle tot felul de lucruri despre vecinii săi, el descoperă că Stine are un secret periculos: creaturile pe care le-a creat şi cu care a populat cărţile sale sunt reale, iar Stine îşi protejează cititorii ţinându-le închise în cărţile unde au apărut fiecare. Când creaţiile lui Stine sunt eliberate neintenţionat dintre paginile manuscriselor, viaţa lui Zach devine de-a dreptul ciudată.

Într-o noapte de aventuri nebuneşti, Zach, Hannah, Champ şi Stine trebuie să-şi unească puterile pentru a-i băga înapoi între filele cărţilor pe păpuşa Slappy, pe fetiţa cu mască, gnomii şi alte creaturi, care ameninţau oraşul. Columbia Pictures şi Sony Pictures Animation prezintă, în colaborare cu LStar Capital şi Village Roadshow Pictures, o producţie a Original Film / Scholastic Entertainment Inc., Îţi facem părul măciucă/Goosebumps. Rolurile principale din film Îţi facem părul măciucă – Goosebumps sunt interpretate de Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Ryan Lee şi Jillian Bell.

Regia îi aparţine lui Rob Letterman, iar producţia lui Deborah Forte şi Neal H. Moritz. Scenariul e semnat de Darren Lemke, după o povestire de Scott Alexander & Larry Karaszewski, inspirată de cărţile Goosebumps scrise de R.L. Stine. Producătorii executivi sunt Tania Landau, Bill Bannerman, Ben Waisbren, Bruce Berman şi Greg Basser. Directorul de imagine este Javier Aguirresarobe, ASC. Scenografia e asigurată de Sean Haworth. Montajul îi aparţine lui Jim May, ACE, costumele creatoarei Judianna Makovsky, iar muzica lui Danny Elfman.

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: