PortalulTauTV.ro NU detine filme, subtitrari sau continut. Totul este automatizat si preluat automat din surse externe DEJA existente. Pentru reclamatii folositi site-urile ce gazduiesc filmele.


Irrational Man – În lipsa raţiunii (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Mister
Scenariu: Woody Allen
IMDB: 6.7
Regizor(i): Woody Allen
Actori: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey

Scris şi regizat de către Woody Allen, filmul „În lipsa raţiunii – Irrational Man” este povestea unui profesor de filozofie plin de îndoieli care îşi regăseşte pofta de viaţă după ce comite un act grav, dar pe care îl consideră justițiar. Filmul Irrational Man este distribuit de Freeman Entertainment şi are premiera în cinematografele din ţară pe 28 august. La scurt timp după ce se angajează ca profesor la colegiul dintr-un mic orăşel, Abe cunoaşte două femei: pe Rita Richards (ParkerPosey), o profesoară deprimată din cauza unei căsnicii eşuate care caută fericirea în braţele lui şi Jill Pollard (EmmaStone), cea mai bună elevă şi prietenă a lui.


loading...

Deşi îşi adoră iubitul, Jill este fascinată de trecutul excentric şi personalitatea artistică a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decât să o cucerească şi mai tare pe tânără. Destinul celor doi se schimbă atunci când, din întâmplare, aud conversaţia unor străini. Atunci bărbatul ia o decizie radicală care îl face să se bucure din nou de viaţă. Însă alegerea făcută declanşează o serie de evenimente care le va afecta atât pe Jill cât şi pe Rita.

Irrational Man aparent film 328th lui Woody Allen, joaca Joaquin Phoenix ca profesor de filozofie numit Abe, care devine obsedat de uciderea unui judecător, și Emma Stone ca elevul copleșit el romanele. Acesta nu este doar un film prost. Este o colecție de note pentru un film care nu a evoluat destul de dur la faza de proiect, cu atât mai puțin cohered într-un film terminat. Asta îl face mai dispiriting decât alte notorii rateuri Woody Allen, cum ar fi “Celebrity” și “Blestemul Jade Scorpionului” și “Scoop”, în cazul în care cel puțin ai putea fel de a vedea ce regizorul a fost merge pentru, și simt filmul virând în o anumită direcție, chiar ca a pastrat poticnire peste șireturile sale și crashing în lucruri.

Cea mai mare problemă este scriptul-sau ceea ce trece pentru script-ul. Irrational Man a fost regizat de Allen, cu har și caracteristică economiei (el a fost un regizor mai bun decât scriitor pentru aproximativ douăzeci de ani), și a fost acționat cu ceea ce ar putea fi descris ca inventivitate eroică; în scenă după scenă, Phoenix și costars lui să depună eforturi pentru a crea personaje care par plauzibil umană, și, ocazional, a reuși. Există alte virtuți compensatorii, precum și, inclusiv imagini Daris Khondji lui frunze panoramică de Rhode Island, și un scor ac-drop plin de viață ancorat de Ramsey Lewis Trio, care dă un fior Kubrickian la vorbesc de disperare, alcoolism și crimă.

Dar fiecare acțiune de distributie si echipa este anulată de dezorganizat, scenariu plictisitor declarativ Allen, care de multe ori sună ca o personificare rău de dialog Allen de cineva care a ascultat filmele sale cu o ureche superficială, și vin departe gândindu-se că cheia de sondare inteligent este în scădere nume mari gânditori “și simplifici gândurile lor. Ambele personaje au voice-over naratiune, de asemenea. În cazul în care-over voce nu se face observații care nu necesită determinat (“O mulțime a fost foarte în neregulă cu Abe”) este descrierea acțiuni doar câteva secunde înainte sau după ce sunt efectuate de personaje, ca și cum oferind propria sa cale narațiune pentru ORB in Irrational Man.

Abe este filmul Irrational Man numarul unu furnizor de afirmații-ton surd, care sunt înșelătoare în cel mai bun, se taie-și-lipite in cel mai rau, cum ar fi “Kant ar fi de acord că într-o tocmai lume cu adevărat, nu e loc pentru că a mințit” și “Doestoevsky luat” și “Anxietatea este amețeala libertății” (pătuț Kierkegaard). Și Abe este atât de orb la modul full-a-se el pare că rampe până la proclamatii cu fraze de genul: “Știi, Simone de Beauvoir postulat dată, destul de corect …”

Nota film oferita de PortalulTauTV.ro: